老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
打鳩佢 開鳩佢波
冇計 你老豆比人食住左
搵張太空卡得閒send啲野去個女人電話 例如「你呃到佢啲錢未呀」/「趕走佢個女未」果啲野 要同時比你老豆睇到 屈鳩佢 睇下你老豆會唔會飛左佢

唔得嘅就send比老豆等人主動飛你老豆

如果
如果你阿爸阿媽離左婚啲關係唔算差
你生日個時咪話要同你老豆阿媽過 等個女人唔好跟埋黎
個時搵個機會同你老豆傾下

同你老豆分析下

1. 「比啲新聞佢睇」
個女人有屋 將來同你老豆離婚就有兩間屋揸手
到時你老豆真係食自己

同你老豆傾下 都明佢想要幸福既
企係佢角度唸 驚佢將來比人呃
叫你老豆搬過去 住人地地方 但手頭有層樓有保障
可以將成件事既主導權調返轉
提醒佢唔好咁易比人氹到結婚呀

2. 「訊息都幫佢覆埋 朋友都唔敢搵你老豆」
叫佢問下朋友意見 唔係得你一個覺得有問題

3. 「你老豆有鼻敏感」
其實你老豆又唔係唔肯搬走
只係佢有鼻敏感 個邊有寵物先唔去個邊住

同個女人講一係送啲寵物比人養
或者你幫手搵定有愛心既朋友接收
如果個女人話唔捨得咪叫佢拎啲寵物過黎呢邊

4. 男女授受不親
同你老豆提下個細路而家12歲 發育時期
大家唔係一齊長大又無血緣關係
你沖涼換衫換m巾都唔方便

5. 你老豆既私人空間
過多幾年 你老豆同個女人分分鐘生一件出黎
大家一齊迫 無理由人有人迫 寵物住一間屋嫁麻

你老豆而家搬去個邊住 其實只係換個環境
個女人間屋又無人 你老豆搬過去又唔使睇人面色既
將來你老豆就算同個女人鬧交/離婚/分手
想返黎屋企透下氣都有地方呀

玩惡玩攻心計 樓主都係死心啦
你自己搵機會 同你老豆傾下
而家間屋你老豆話事 佢沉哂船睇唔清事實
你搞9個女人同細路 做得唔乾淨
分分鐘有把柄比人捉住 比機會人地趕你走
多啲帶啲仔上黎
跟住話讀書辛苦要人陪
建議貼啲文宣喺條女件褸後面等佢做移動文宣,或者換佢電話鈴聲做光時、死黑警,等佢去咗街call佢
走還走 起碼都燒曬佢啲嘢先好走
練大隻d 打9個仔先啦 咁撚寸
on9 提議
連登仔俾咁多意見你又唔用
上嚟開post唔知做乜
寵物跟你一齊住 佢地搬去女人度又得唔得
鬥污糟,睇下邊個頂唔順
暴力是解決問題的方法
我試過同樣情況,日日rear naked choke再綁起條小賤種
真 反正樓主都冇辦法改變老豆諗法 迫唔走個八婆同個閪仔都唔好比佢哋住得開心個閪仔想睇電視就抆鳩哂啲電線佢 唔洗比面佢兩母子 日日西口西面當佢哋冇到 唔比反應 得閑比說話佢聽 比佢知自己係二奶 教佢分莊閑 二奶同二奶仔有咩資格做主人如果你老豆為咗隻老雞趕你出門口咪當睇清呢個男人 呢啲老豆唔要都霸 去搵媽媽啦
其實佢遲咗,呢啲野係第一日就要做,比佢住耐咗就難搞啲
樓主老豆話叫佢埶屋丫嘛,係咁整亂屋企要佢埶囉
睇你啲回覆睇得出你um 春 不過其實條路好明顯
事情只會越來越衰 女人唔當你係繼女 你只會越來越篤眼篤鼻 佢最終會趕走你 你忍係唔會忍到結果的
因為你老豆鳩痕到你媽都唔要 你算啲咩

發生任何難以接受嘅野最重要就係認清自己處境唔好呃自己 咁先有辦法做正確判斷
第二就係要係事情未去到最壞前解決問題 如果要大家一鑊熟 都要係你老豆對你仲有感情前爆先有勝算
時間一長 佢都會覺得你兩個好煩 終要解決問題
而你要知道 唔係所有第三者都係貪錢有咩賤格hidden agenda 唔係一定時間一長你老豆都覺得中伏分手的
有時真係愛你老豆只係唔愛你 代入一下 如果係我到時一定揀自己條jer 嘅幸福多過你
錫你嘅話唔會搬條女入黎啦 依家要佢自己搬走 睬你都on 咁簡單嘅logic
認真佢自己搬過嚟都冇問過你啦 做咩你帶朋友上嚟玩要問過佢?日日帶fd上嚟開party 打機飲酒乜都好 就唔信佢個仔唔使考試溫書
屌你老母咁撚恐怖橋都諗得出,但真係work
無得救架啦
同你老竇講一定助長歪風
一定無當面大屌
你唔屌佢一鑊金個女人只會越來越大牌
幫推
好慘
火都黎埋但扮無野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞