老豆條女過左嚟瞓幾個月

1001 回覆
2022 Like 57 Dislike
一諗起條12歲仆街仔拎樓主大姐姐d內衣褲係咁索同劣鳩就
比錢老豆叫雞,真孝女!
呢d無得忍,當下有不滿要即爆,事過境遷你講乜都無用。
Where?
唔好走
佢咁做都係想迫走你
坐正
無叫佢走 你自己睇清楚

你唔係自己籌碼尚足既時候all in
係自己輸到得返條底褲個陣 搵咩同人鬥呢請問
12 歲性慾肯定好旺盛 對樓主肉體點忍
搵條仔番嚟同居 跟住等條仔嚇走佢哋
我即刻火都嚟埋但忍住扮無嘢發生繼續瞓

笑左注定你俾人恰,遲啲你老豆就會趕你走㗎啦
好聲好氣就有得傾
一陣你老豆為左屌西,趕九你出門口。
認真:扮慘,話條女帶男人上黎 搞撚掂
一拍兩散mode

1. 木蝨
2. 共振喇叭
3. 水返佢個仔
4. 日日屌柒你老豆,佢趕你走就炸曬佢所有親戚朋友,搞唔到佢本人咪搞佢身邊既人。男人最怕煩,女人發癲香港係管唔到你,一掂就999。
你老豆頂得順?條女好靚架?
如果老豆叫雞,單單清都應該有d錢留翻比樓主。但呢個女人擺明想吞曬翻身家,想人幫手養便宜仔。到時樓主一毫子都冇 所以寧願佢叫雞算啦
真,呢啲正一仆街老豆
自己幾十歲臨老入花叢仲以為自己好有魅力
為左屌閪就唔理自己個女讀書考試做野幾辛苦,成日俾人騷擾
仲開到趕叫自己個女搬

賤人
相信唔洗一個月樓主由扮癲扮到變真癲
帶多d陽氣番屋企 降一降隻妖魔
還掂唔洗依加唔洗返學,凌晨開大個電視/電腦睇Netflix,憑埋speaker 大大聲咁轟爆佢地
無追po,樓主老豆層樓係私樓?
認真 開新acc放上動物fb group
叫你老豆搬過去條女度咪得囉
你爆佢嗰陣緊係唔好畀個「你走定佢走」嘅option出嚟啦!
依家係要佢兩條臭寄生蟲走
你要問佢:「你啲包袱 我幫你執定係你自己執!」
勾引個細佬,屈佢非禮強姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞