[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
5月無UPDATE,6月UPDATE完又放暑假

上年7月左右唔update時真係好悶

宜家就係啦

上次UPDATE完同無UPDATE一樣,3個月玩緊同一個META

一定啦
放完假又要比多一個月時間佢地諗點更新
暗女出得合時呀
有高汁youtuber出counter石女教學未
而家出左隻女巫咪update左個meta囉
上年好似班濕鳩cell啲員工都放暑假,所以停左更新嘛

個個將隻夜女巫放落青龍石,無腦推過去

if you can’t beat them, join them

if you can’t beat them, join them

首先你要有夜女巫

首先你要有夜女巫

一陣咪有女(巫)囉
那有女 你老豆
打挑戰而家好多火法、屠夫
我覺得毒真係唔錯
隻女巫死左d蝙蝠都解到
有冇人開到暗女巫?
打挑戰好少見石女巫,淨係見一場,係咪因爲我帶飛斧+風
有冇人開到暗女巫?

木就開到條

1800杯,求指教

1800杯,求指教

我會冰屎換火爐(冇冰屎就3蚊/矛哥,低水怪加快cycle),火爐還掂都守唔到大怪又唔太夾副deck。防守靠騎士加後排火槍手,然後配豬反推
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -3
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

2000杯,求教
請問想上4600嘅話呢個陣可以點改?

我其他common大部份都係10-11,rare大部份7,epic大部分4,冇lumberjack同night witch.

依家我用呢個陣暫時玩到4565分😂

我其他common大部份都係10-11,rare大部份7,epic大部分4,冇lumberjack同night witch.

啱啱個post上唔到幅相...

Deck:
Giant 9
Balloon 6
Bomb Tower 8
Goblin Hut 8
Arrows 13
Fireball 8
Mini PEKKA 9
Skeleton army 5

Deck:
Giant 9
Balloon 6
Arrows 13
Fireball 8

Bomb tower > 冰屎
骨群 > 弓箭女
會唔會好D
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

Deck:
Giant 9
Balloon 6
Arrows 13
Fireball 8

我會炸彈塔換骨墓/加農砲
骨海換三蚊/大蚊

但我未夠4600
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

卡左係2千6 唔知入唔入得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞