[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我同另外2人
2600杯求公會
打公會盃時間不多
但會狂捐卡
求收留

#2YC2PURP
welcome

invited only
用緊依個陣 啲卡未有10/8/4咁高
啱啱又到返2630盃
有咩陣可以再穩啲?

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/09/030124_5f64eec9ba7f5979cd284feb85d3551d.jpg

太大水…?

但導彈我只係留黎有時最後一擊先用,主要都係用個七張,同埋我有時見人地成4.3 4.4水都有
公會 Post 好嘈
點解可以招咁耐都無人入
我同另外2人
2600杯求公會
打公會盃時間不多
但會狂捐卡
求收留

#2YC2PURP
welcome

invited only

唔係啵 可以自行申請 會即批
歡迎輕鬆玩家 #2YC2PURP
公會 Post 好嘈
點解可以招咁耐都無人入

唔係靠公會post頂住
呢度一早收左皮喇
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請申請,入到黎say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!
最後1個位!
想問2LV冰法好定12LV弓手好??
係4000分做守門員做左好耐

2LV冰法打唔死10LV骨仔

隻冰法又得2LV 0張

12lv 弓箭手好過2lv 冰法好多
有冇人可以分享下係a9個陣比我參考

隻冰法又得2LV 0張

agger 弓手好彈性,先防後攻,性價比高啲,仲要12lv

隻冰法又得2LV 0張

5LV 毒 VS 9LV 火球又點比?
用開巨人骨召

隻冰法又得2LV 0張

2lv冰法守唔到lv5骨海
弓箭手可以呃火球, 守到邪骨
lv12弓箭手要13箭雨先射得死
你上到高杯d細水deck都係12弓箭手就夠玩
但好少好少見lv2冰法

隻冰法又得2LV 0張

用開巨人骨召

冇骨召 但見人毒骨召都唔錯
34000分公會招人,有一個位 。
#28PU28C8
用開巨人骨召

毒好用D
有冇人可以分享下係a9個陣比我參考

打開個royale tv囉
其實你最好講你用緊咩陣
等呢度D高手巴打改善你副牌
公會 Post 好嘈
點解可以招咁耐都無人入

唔係靠公會post頂住
呢度一早收左皮喇

應該會靜晒

隻冰法又得2LV 0張

用開巨人骨召

睇自己順手 你打天梯就高lv啲既火球好
我wuwe骨召用緊毒lv5 打到4200都算夠用
用開巨人骨召

毒好用D

想問下同LV毒殺唔殺到女巫?
BUFF完可以一下殺骨仔之後好驚女巫
仲有我文傑brother 係到。 我係hk tiger 成員
火狗聯盟 萬歲
碌木個bug幾時先肯攪攪垃圾公司。真係一個月先更新一次呀屌那星
碌木個bug幾時先肯攪攪垃圾公司。真係一個月先更新一次呀屌那星

呢D BUG我覺得應該盡快更新啦,飛斧個BUG都好似拖左兩三個月
不過我估佢地會開發新GAME唔多理CR喇,13LV分數越黎越低

呢D BUG我覺得應該盡快更新啦,飛斧個BUG都好似拖左兩三個月
不過我估佢地會開發新GAME唔多理CR喇,13LV分數越黎越低

卡lv通漲係咁
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 1 個位 申請度打lihkg就得

想入但無位

卡lv通漲係咁

有咩bug
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

5個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞