[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
石人玩家
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 250 以上及 1v1 公會箱 30冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡
地獄塔先係最仆街ge 野

1支野守天守地, 燒大怪快到d 大怪行到一半已經死左

Canon 同tesla 都係一樣血, 但後者對空用多一水,點解 bomb tower 都唔對空但就要同IT 一樣用咁水?
用石頭俾人當狗咁撚揮手區

Canon 同tesla 都係一樣血, 但後者對空用多一水,點解 bomb tower 都唔對空但就要同IT 一樣用咁水?

佢先手地獄塔等你卡手牌,等到地獄塔就爆果時你出大怪
隻大怪未過河佢已經LOOP到第二個地獄塔,根本埋唔到公主塔

我輕課想換牌組又難,儲左兩個月有10萬等UPDATE先決定升咩卡

揮手

揮手

我輕課想換牌組又難,儲左兩個月有10萬等UPDATE先決定升咩卡

完全明白.....LOOP到第2支地獄塔係手你一大電即出第2支

完全明白.....LOOP到第2支地獄塔係手你一大電即出第2支

搞到我次次大皮用一兩舖就死死地氣番去xbow
順便想問下1呢天狗3500仲生唔生存到

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

通常見到地獄塔石頭人都爆炸左
但係死剩2舊碎石都可以有少少輸出
大皮就唔同 比人左拉右拉 塔前面都未去到燒到得番灰

搞到我次次大皮用一兩舖就死死地氣番去xbow
順便想問下1呢天狗3500仲生唔生存到

搭單問埋2lv天狗4300生唔生存到

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

大皮真係比石頭仲悽慘.乜野都引到佢

你有無6lv汽球
我上季打到4800既時候都見到有d對手係2lv狗 + 6lv球
6lv球同5lv球爭好遠
個關鍵點係對手9lv大蚊殺唔殺得切個汽球

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

1水骨強奸 或者比冰像拉去第二邊

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

4隻黃色頭
5水頂死7水
好波

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

4隻黃色頭
5水頂死7水
好波

3水哥軍已經有排同大比卡玩

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

4隻黃色頭
5水頂死7水
好波

野蠻人真係防守救星
第一張11呢白卡

你有無6lv汽球
我上季打到4800既時候都見到有d對手係2lv狗 + 6lv球

得5lv 紫卡上6lv有排儲
反而天狗爭兩張上3lv 咁樣搭5lv氣球點睇

有無人可以俾啲意見我可以點改.
本身玩青龍石.但進攻唔夠爆發
所以轉玩石球.而家問題係見豬桶就輸7成.水塔長期俾個桶搞.3水換我6水 .
用骨/lbj守桶就守唔到佢隻豬
有風又係…個氣球埋唔到塔.變相成波大型進攻廢晒

你有無6lv汽球

得5lv 紫卡上6lv有排儲
反而天狗爭兩張上3lv 咁樣搭5lv氣球點睇

上到3lv都okay既
起碼唔會比lv 12細電清到
咁你d狗仔可以反坦住個汽球達陣
你本身玩狗球定狗礦?

所以轉玩石球.而家問題係見豬桶就輸7成.水塔長期俾個桶搞.3水換我6水 .

冇大魔法
3槍地獄塔點搞
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/11/170450_89c76e9c79cd495a9982b77ec20c86fd.jpg[img]

水塔放兩個公主塔中間, 再搵1水骨守??
同埋用大怪點都要帶個電好似好d

呢兩個對手我今日打打唔贏
比你參考下
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/11/170450_89c76e9c79cd495a9982b77ec20c86fd.jpg

冇大魔法
3槍地獄塔點搞

呢兩個都係守到1分鐘硬爆一波入去.用石頭同lbj頂
氣球跟狂暴去爆塔
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/11/170450_89c76e9c79cd495a9982b77ec20c86fd.jpg[img][/url]

水塔放兩個公主塔中間, 再搵1水骨守??
同埋用大怪點都要帶個電好似好d

呢兩個對手我今日打打唔贏
比你參考下

有咁做.但通常人地都係火箭/火球
同埋最緊要係.我唔識頭兩分鐘點做,應該點進攻
成日賣血賣塔賣到得返1分鐘雙水唔夠時間爆塔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞