[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
儲左550000 coins
成兩個月都無天狗賣
我都想升lv 4

我3lv 7/10 等左3個月先出
儲錢買night witch
今朝試玩狗球都唔易玩
7+5有水攻都無水守
今朝試玩狗球都唔易玩
7+5有水攻都無水守

睇timing攻架咋 我一場攻得2-3次
成兩個月都無天狗賣
我都想升lv 4

I know that feel bro 商店刷足一個月冇心儀傳奇

我等第一張MINER等左2個月開哂咩legend chest同大紫都唔中
儲錢買night witch

要啦
成兩個月都無天狗賣
我都想升lv 4

I know that feel bro 商店刷足一個月冇心儀傳奇

我等第一張MINER等左2個月開哂咩legend chest同大紫都唔中

今朝見有錢無定洗
張隻歌軍由9升到12
真係好用過骨海好多
留意返 今晚又有友誼賽
成兩個月都無天狗賣
我都想升lv 4

今朝見有錢無定洗
張隻歌軍由9升到12
真係好用過骨海好多

我未夠卡升12,同骨海一樣ZAP秒,唔係我都想用
成兩個月都無天狗賣
我都想升lv 4

今朝見有錢無定洗
張隻歌軍由9升到12
真係好用過骨海好多

6哥真係好用過骨海...刀哥ZAP唔死....矛哥對到空...仲要係白卡

真係算係抵升既卡
留意返 今晚又有友誼賽

G持
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

2個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

2個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩

申請左
成兩個月都無天狗賣
我都想升lv 4

今朝見有錢無定洗
張隻歌軍由9升到12
真係好用過骨海好多

但骨海傷害高d
我兩張粉絲一齊用
HKGSPOTS現正招募4300+活躍玩家😄

我地係local top10 clan常客
經常與其他本地公會打友賽(如:Whysoserious),也有參加本地8大公會武林大會最後奪得亞軍
有直播主Dezzz經常和木木為不少公會戰/HKES聯賽作旁述
也有HK資格賽勝出選手Military Attack坐陣
有Whatsapp clan chat和經常clan聚和其他活動提高會員的歸屬感
公會內無小學雞, 無分會, 注意每個會員發展, 氣氛輕鬆又溫馨。有興趣請直接request並注明你是來自連登的巴打😉

push
We are HongKong 收2000+盃活躍打皇冠人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

有1個位

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live

宅女直播皇室戰爭公會友誼戰 | 會友鏢局 vs HKCHC正能羊
https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live

宅女直播皇室戰爭公會友誼戰 | 會友鏢局 vs HKCHC正能羊

白虎brother會唔會出場

白虎巴打有魔音助陣

白虎巴打有魔音助陣

LM等睇
多謝咁多位睇會友演出
特別嗚謝主播simsim kw傾情演唱會友會歌
會友鏢局

主會 - 4200盃
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -3
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞