[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

有咁做.但通常人地都係火箭/火球
同埋最緊要係.我唔識頭兩分鐘點做,應該點進攻
成日賣血賣塔賣到得返1分鐘雙水唔夠時間爆塔

升隻BB龍上lv 6做副坦
如果人地攻你水塔又覺得唔夠水就唔好出石頭人
然後同人磨下血拉布下先
仲有個汽球轉返大蚊好似好d
你個deck好多牌都好易卡死左
真係好易比d細水deck玩死

有咁做.但通常人地都係火箭/火球
同埋最緊要係.我唔識頭兩分鐘點做,應該點進攻
成日賣血賣塔賣到得返1分鐘雙水唔夠時間爆塔

升隻BB龍上lv 6做副坦
如果人地攻你水塔又覺得唔夠水就唔好出石頭人
然後同人磨下血拉布下先
仲有個汽球轉返大蚊好似好d
你個deck好多牌都好易卡死左
真係好易比d細水deck玩死

我本身都用大蚊.但地獄龍比佢好既地方就係唔怕俾大電一下劈死
我打唔到xbow 我無建築 得哥團 我打xbow贏到係好彩

你用大水打xbow應該着數架喎
xbow屈低水流爽, mortar都係

我狗球 全天 xbow 放題任射
我就算即落球 前後要打2下先爆到佢 已經比佢啫左千幾血 我仲要無左個球攻

我之前睇過皇室tv有人用狗球贏到xbow ,好鬼勁
對面一開始落完Xbow ,佢都仲沉底放天狗
一直唔出其他野,好忍得手,不斷賣塔血!
之後先慢慢加野落天狗後面
雖然比人爆左座塔,但同時爆返人
痴線...極冷靜!抵佢最後3冠人
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 250 以上及 1v1 公會箱 30冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡

得3000入唔入得2

搭單問埋2lv天狗4300生唔生存到

你有無6lv汽球
我上季打到4800既時候都見到有d對手係2lv狗 + 6lv球
6lv球同5lv球爭好遠
個關鍵點係對手9lv大蚊殺唔殺得切個汽球

得5lv 紫卡上6lv有排儲
反而天狗爭兩張上3lv 咁樣搭5lv氣球點睇

上到3lv都okay既
起碼唔會比lv 12細電清到
咁你d狗仔可以反坦住個汽球達陣
你本身玩狗球定狗礦?

兩個都有玩 呢排狗球多啲
不過無試過用黎打天梯
淨係用黎打聯賽同十石
用石頭俾人當狗咁撚揮手區

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

通常見到地獄塔石頭人都爆炸左
但係死剩2舊碎石都可以有少少輸出
大皮就唔同 比人左拉右拉 塔前面都未去到燒到得番灰

一陣又有巴打衝出黎話係你唔識守低水嬲嬲豬
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

1個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩
用石頭俾人當狗咁撚揮手區

街場都仲有唔少石頭人喎
大比卡就真係少喇

通常見到地獄塔石頭人都爆炸左
但係死剩2舊碎石都可以有少少輸出
大皮就唔同 比人左拉右拉 塔前面都未去到燒到得番灰

大皮真係比石頭仲悽慘.乜野都引到佢

好認同 大皮帶我上4K 但下下比人拉到pk
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

秒速捐卡

得3000入唔入得2

sorry呀...2會滿左

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s&t=17s&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 250 以上及 1v1 公會箱 30冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡

得3000入唔入得2

#9GV080L
本地top200公會,有意可入
入會後有line群吹水研究
點先上到tv?
一起森巴舞一會收4300+
另外設有二會~
二起森巴舞🙊🙊火熱招人中!!💃🏿🕺🏿
Clan tag#2Q20LRVG
主會local top 10,係一個地調得黎又有實力嘅clan
另設極活躍line gp俾大家吹水,討論,分享心得
亦都有10名5k+ 分享技巧,玩法
保證你入到黎可以提升多一個層次👯👯
我地仲掌握好多千人賽嘅資訊,會第一時間係line gp 發密碼
中意玩cr,愛講笑愛吹水更愛抽水嘅朋友,歡迎加入熱情奔放嘅森巴,成為我地嘅一份仔🕺🏿💃🏿
想入會唔需要交會費,+靚女會長id就得:yyyanna(全細階)
點先上到tv?

我都想知佢點決定邊啲對戰上
點先上到tv?

我都想知佢點決定邊啲對戰上

1個鐘只會有3場 大家卡組愈接近 而又打得愈buzzer beater就愈有機
殘留的驅殼 招收會員

無盃數限制
大家都係新手
一齊打clan battle
輕鬆玩

#98V8GL2
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎2600+盃數活躍玩家
對戰吧朋友#QR2QPL

玩左半年終於抽到電法 其實卡牌商店每日d卡係咪人人都一樣?定係random ?

random
有時火球打對面bb龍,會完全唔扣血,好似無敵狀態咁,係咩原因?
有時火球打對面bb龍,會完全唔扣血,好似無敵狀態咁,係咩原因?

Miss

打bb龍要睇住個影打

打bb龍要睇住個影打

根本用火球打人bb龍係一個愚蠢做法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞