[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
3300 10/7/4.5/1.5近排俾人壓卡lv壓得好勁
個個lv.11 白卡加lv.9 橙卡,再過份啲有埋lv.6 紫卡
望住對方lv.9 巨人加lv.6 witch 已經心灰
諗住落隻lv.8 wizard 係塔後反擊,點知一落地就俾對方lv.9 火球一嘢炸撚死

而家4850,都係打10橙6紫

唔公平
我又係差唔多分
連對3場11橙7紫比人打落去

好撚慘 見到11巨人我都好r頭

成日見到d11級嘅人 用11級巨人3槍

地獄塔應該係越級必備卡片

我係真男人唔用建築

天梯梗係屈13lv common
個個lv.11 白卡加lv.9 橙卡,再過份啲有埋lv.6 紫卡
諗住落隻lv.8 wizard 係塔後反擊,點知一落地就俾對方lv.9 火球一嘢炸撚死

唔公平
我又係差唔多分

我係真男人唔用建築

我都開始有咁諗法,但無錢升卡
得3勝...
1take pass既機會真係.......

我都開始有咁諗法,但無錢升卡

12升13 都十萬蚊
得3勝...
1take pass既機會真係.......

一切都是運
11勝輸左

唔公平
我又係差唔多分

我係真男人唔用建築

自有水塔開始我就玩水塔打全攻
近排特別出左heal spell 之後好似個個都帶火球炸我水塔,都咪話頭痕

唔公平
我又係差唔多分

我係真男人唔用建築

自有水塔開始我就玩水塔打全攻
近排特別出左heal spell 之後好似個個都帶火球炸我水塔,都咪話頭痕

同埋heal spell 對隻game 個平衡嘅負面影響俾想像中細
開頭諗住會有班撚頭heal 依巴或者皇巨,不過好似本身就無咩人帶heal spell 咁

有班玩依巴個嘅就繼續依巴+Rage spell 無腦玩
Heal暫時最有用係三槍,其次見係野蠻人、蚊
而家出新卡同update速度慢左好多
幾時有新嘢

之前check過好幾次都係贏場多過敗場60
係咪有咩特別機制

有得睇住咩chest
咩app?

Stat Royale 不嬲都有,但比你知道 sequence 又如何?
你又冇得 bypass

如果爆左4箱
之後再贏唔係會bypass既咩
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢
如果爆左4箱
之後再贏唔係會bypass既咩

唔會
Heal暫時最有用係三槍,其次見係野蠻人、蚊

Heal knight+三槍 真係好精彩
幾時有新嘢

之前話兩星期出一張
實際一個月一張到
幾時有新嘢

之前話兩星期出一張
實際一個月一張到

新卡我覺得唔洗兩星期一張咁密既
但更新同BUG FIX就密返D啦,每次明顯有問題都等咁耐
幾時有新嘢

之前話兩星期出一張
實際一個月一張到

heal無人用下次又會buff
SC嘅慣例就係一張新卡要改番幾次先會入番個平衡
幾時有新嘢

之前話兩星期出一張
實際一個月一張到

一個月一張ok啦
要比d時間玩家消化下同用熟張卡
打左4次,都係去唔到10勝,好灰
選卡已經決定一切
有時成套牌冇野解到骨召/飛桶
又或者對面揀大比卡送隻巨人/皇巨比我
明知對面點出都要比人禁住黎打
選卡已經決定一切

大魔法係對面到已輸左一半
選卡已經決定一切

呢個活動入面大電係屈機
選卡已經決定一切

呢個活動入面大電係屈機

屋流 法術
會友鏢局
主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2
#2LPR8GGV
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

2會招3000以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,直接 search tag apply 註明 from LiHKG 即可!

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡
諗住幫個FD打12 勝,
而家冇左D 廢人俾你屈完全去唔10 勝,
唔係我剋死人就係俾人剋死,機率50/50 既時候點打12勝,
是但一邊有三槍手既時侯就冇大法術,(兩邊都冇)
一係唔出建築物,出既時侯就對面3 個我兩個,
但對面有火球同毒我得個箭雨
真係屎上最ON鳩活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞