[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
夜女巫對比其他傳奇卡唔算勁
但真係幾煩
解完女巫仲要解蝙蝠

我張夜女巫lv1都照用黎打天梯
要lv10火球先殺得死, 死左仲有4隻蚊出黎
近攻又大力
同電法單挑都唔會比佢兩叉野騷擾到

我覺得應該要NERF,最少都要減血啦,一樣4水電法貧血咁

多血過電法都正常因爲近攻,但生蚊快死後仲生多幾隻蚊,以4cost黎講有d誇

死後生蚊真係多左
夜女巫對比其他傳奇卡唔算勁
但真係幾煩
解完女巫仲要解蝙蝠

我張夜女巫lv1都照用黎打天梯
要lv10火球先殺得死, 死左仲有4隻蚊出黎
近攻又大力
同電法單挑都唔會比佢兩叉野騷擾到

我覺得應該要NERF,最少都要減血啦,一樣4水電法貧血咁

多血過電法都正常因爲近攻,但生蚊快死後仲生多幾隻蚊,以4cost黎講有d誇

SC 不知所謂,為左 cap 水無視平衡, Night witch 4 水重點會有人用 5 水普通 Witch? 傻的嗎?
之前出飛斧已經一樣咁 on9
其實各位唔洗擔心,照慣例等班人課夠呢隻之後Supercell就會nerf佢,良心企業
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎3000+盃數活躍玩家
俺汝父#QR2QPL
其實各位唔洗擔心,照慣例等班人課夠呢隻之後Supercell就會nerf佢,良心企業

所以從來唔貨

所以從來唔貨

永遠唔課垃圾GAME
千人賽
Search 3v3
Pw 709529
千人賽
Search 3v3
Pw 709529

thanks
千人賽
Search 3v3
Pw 709529

thanks

thanks
用副岩岩砌既DECK贏左個6179 杯對手
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -2
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -25
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢
籌備多時 會友鏢局第三分會面世
黎啦黎啦黎啦
未有公會既你 就入三會啦
籌備多時 會友鏢局第三分會面世

2600盃 求10冠寶箱公會

會友3會好似招緊人

會友3會好似招緊人

Thank you清水巴
係啊巴打 黎會友3會
3會成立左4小時 已經有29人
秒清request, tier10 clan Chest
挑戰打左隻night switch 返黎
咁岩有個大紫尋日拎到今日開

挑戰打左隻night witch 返黎
咁岩有個大紫尋日拎到今日開

黎森巴舞二會,今期打滿咗箱,人數已經穩定

黎森巴舞二會,今期打滿咗箱,人數已經穩定

2000杯入得?
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -18
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

三會成立半天 人數突破30大關
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

多個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞