[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有無人話我聽點解人又用骨池我又用骨池
人地就算一級都食我個塔咁多血,
我二級就出咗等如無出,
留意到啲骨係亂鳩咁行毫無威脅可言

落點問題?
坦 配合?
有無clan入
小弟2300杯

可以入#GGGVCVQ
捐多卡 盃數盡力打就可以

Invite only 我應該禁咩入
小入公會sor

禁request 公會有人online禁accept你就會入到去
我二級就出咗等如無出,

落點問題?
坦 配合?

咁都問得出
你睇返REPLAY塔每一箭射去邊咪明
新手留名
有冇公會收留新手
我二級就出咗等如無出,

防守問題
新手一問 狗球流係點組 見巴打講到好勁 想衝下杯

標準既就
狗 球 骨墓 三蚊 大蚊 箭雨 大電 骨海/大骨
但好多變種
呢家變種變到水塔都有
我二級就出咗等如無出,

落點問題?
坦 配合?

塔邊靠後方,人地出電法師就收我皮
我二級就出咗等如無出,

落點問題?
坦 配合?

咁都問得出

骨召大師
我都想知點樣睇箭射去邊就改善到使用問題
我二級就出咗等如無出,

落點問題?
坦 配合?

咁都問得出

骨召大師
我都想知點樣睇箭射去邊就改善到使用問題

即係可能人地有隻坦,引走晒公主塔D箭,等骨仔可以儲埋打塔
你就無引到公主塔,公主塔射骨仔,骨仔儲唔夠數就無乜力

另外骨召盡量圍晒塔四邊,唔係人地一放怪係中間就守晒你5水
圍四邊多數都打到少少血無咁傷
公會霍格華茲-葛萊分多招收任何玩家 不限盃數 #2YC2PURP (不限盃數)

招活躍玩家 部落入面個個都踴躍捐卡, 打部落獎盃

個個月有聯賽比大家文流牌組 心得

新手老手同樣歡迎
骨召有隨機性,有時咁岩一堆生係塔旁邊就會打多d

lv4天狗

lv4天狗

無塔/墓可以前期靠呢堆野賺水費?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/17/123009_17eba7943faceb01f212f5798a7e609c.jpg[img]

lv4天狗

無塔/墓可以前期靠呢堆野賺水費?

賣血 但你唔用墓 水塔你放咩入去?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/17/123009_17eba7943faceb01f212f5798a7e609c.jpg[img]

lv4天狗

唔打得都嚇得下鬼
HKGSPOTS現正招募4300+活躍玩家😄

我地係local top10 clan常客
經常與其他本地公會打友賽(如:Whysoserious),也有參加本地8大公會武林大會最後奪得亞軍
有直播主Dezzz經常和木木為不少公會戰/HKES聯賽作旁述
也有HK資格賽勝出選手Military Attack坐陣
有Whatsapp clan chat和經常clan聚和其他活動提高會員的歸屬感
公會內無小學雞, 無分會, 注意每個會員發展, 氣氛輕鬆又溫馨。有興趣請直接request並注明你是來自連登的巴打😉

Wizard都開特惠,今次唔洗石,點睇?

其實計數都抵玩
平時50張橙卡都兩萬幾

其實計數都抵玩
平時50張橙卡都兩萬幾

買黎捐 真係唔會用

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/17/123009_17eba7943faceb01f212f5798a7e609c.jpg[img][/url]

lv4天狗

唔打得都嚇得下鬼

唔怪得知之前巴打話上到 49xx
原來 10 大蚊 4 天狗
終於上到2000盃
有無公會可以收留小弟??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞