[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
會友鏢局

主會 - 4300盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -18
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

三會成立半天 人數突破30大關

2700盃收唔收
2700盃收唔收

自問係活躍玩家就入黎啦
2600盃 求10冠寶箱公會

會友3會好似招緊人

Thank you清水巴
係啊巴打 黎會友3會
3會成立左4小時 已經有29人
秒清request, tier10 clan Chest

申請咗
會友鏢局

#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -2
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -12
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢
而家個個都係石人夜女 / 天狗夜女
一起森巴舞主會收4300+ 3位
二會二起森巴舞🙊🙊火熱招人中!!💃🏿🕺🏿
Clan tag#2Q20LRVG
主會local top 10,係一個地調得黎又有實力嘅clan
另設極活躍line gp俾大家吹水,討論,分享心得
我地仲掌握好多千人賽嘅資訊,會第一時間係line gp 發密碼
中意玩cr,愛講笑愛吹水更愛抽水嘅朋友,歡迎加入熱情奔放嘅森巴,成為我地嘅一份仔🕺🏿💃🏿
想入會唔需要交會費,+靚女會長id就得:yyyanna(全細階)
Custaoldboy 1, 2會現正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=U-OW0gR31cs
與紅磡冰室公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

歡迎新手既你加入 2會。2會招3000以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上。

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 250 以上及 1v1 公會箱 25 冠以上,有意直入1會及2會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡

D蝙蝠仔攻速好快,連骨海都好快清到
係咪基本上得飛斧/火法剋夜女巫?
會友鏢局

#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -2
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -12
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

最高4300,而家4100幾,主會收唔收?
會友鏢局

#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1
#2LPR8GGV
三號 - 3000盃 -10
#2QRUL9RC

以禮待人 無禮即踢

最高4300,而家4100幾,主會收唔收?

Okay, come bro

清完之後d蝙蝠仔都煩
企係石人後邊根本無得解

飛斧 / 龍捲風 / 毒
今日終於解鎖暗夜女巫,兩個細紫可以開

我都有個草左係到

又出198 OFFER.....SC真係好撚賤

我都有個草左係到

我技術太差打唔到番黎,但留左40000等商店出

我都有個草左係到

我技術太差打唔到番黎,但留左40000等商店出

我1-3左....差到咁連再比100石去打都冇了
一級暗巫都好惡 5000分附近都用得
原本石頭人陣嘅哥布林大軍換咗暗巫打得順咗
暗巫強勢 連帶呢排屠夫都多埋
5月無UPDATE,6月UPDATE完又放暑假

上年7月左右唔update時真係好悶

宜家就係啦

宜家就係啦

上次UPDATE完同無UPDATE一樣,3個月玩緊同一個META

毒巨個期?走左好多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞