[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
剛剛打咗局好似中咗毒咁,國王塔反轉坐
又出唔王牌,淨出王表情,但對家就正常,
睇replay國王塔又正常返,淨係唔郁係咁被人打
有無人試過?

呢個BUG好耐之前都有過,SC咁低級又再有?

頭先UPDATE左乜野?無REPORT既?

bug嚟㗎?咁都無咁驚
有無clan入
小弟2300杯

介唔介意入HKGeneration冇乜人既2會

唔介意呀
有卡收就得架啦
小弟都會捐卡
剛剛打咗局好似中咗毒咁,國王塔反轉坐
又出唔王牌,淨出王表情,但對家就正常,
睇replay國王塔又正常返,淨係唔郁係咁被人打
有無人試過?

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/15/215920_99b1fcd37e07cf3bcd4018111f8fc8b5.jpg

呢個BUG好耐之前都有過,SC咁低級又再有?

頭先UPDATE左乜野?無REPORT既?

bug嚟㗎?咁都無咁驚

好正 個國皇會係咁抽筋
有無clan入
小弟2300杯

唔介意呀
有卡收就得架啦
小弟都會捐卡

入黎 HKGeneration II啦 有幾個人係捐卡唔求卡 可以俾你地儲多s卡
入黎打lihkg就有人收
有無clan入
小弟2300杯

唔介意呀
有卡收就得架啦
小弟都會捐卡

入黎 HKGeneration II啦 有幾個人係捐卡唔求卡 可以俾你地儲多d卡
入黎打lihkg就有人收

打錯
3200 有冇公會收?
申請左hkgeneration但係比人ban左唔比入
3200 有冇公會收?

custaoldboy2
3200 有冇公會收?

custaoldboy2

申請左
3200 有冇公會收?

唔撚係掛 是咪冇打lihkg?
一蚊都唔課
supercell
新手由 2500 左右用緊以下TEAM:

骨海(4) 哥布林大軍(10) 木桶(4) 火箭(6)
電法(2) 野豬(8) 地獄塔(7) 老木(2)

括號為卡牌等級,用熟左少少而家打到 3300 左右, 有無咩要改進? 本來用火球,後黎換火箭可以無腦清野蠻人(跟火精/女武既話我賺哂水,好過用地獄塔一定要跟其他牌)

括號為卡牌等級,用熟左少少而家打到 3300 左右, 有無咩要改進? 本來用火球,後黎換火箭可以無腦清野蠻人(跟火精/女武既話我賺哂水,好過用地獄塔一定要跟其他牌)

之後應該昇邊張牌好? 而家昇緊火箭做 7級, 之後除左昇哥布林唔知昇先...

升哥布林大軍上12
有lv2公主就換走骨海
哥軍11左升9豬

升哥布林大軍上12
有lv2公主就換走骨海

乜LEGEND都見過抽過,係從未見過公主,我都想有
有無clan入
小弟2300杯

可以入#GGGVCVQ
捐多卡 盃數盡力打就可以
Custaoldboy vs 紅磡冰室

比賽日期及時間:5月16日,21:30

主播:
布力般流汗 - simsim (開台)
迷失的羔羊 - ming

直播連結:
https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live

主辦單位:香港cr公會約戰群
YouTube Gaming
[ 5月16 日晚 9:15試台 | 9:30 開始 ] 宅女直播皇室戰爭公會友誼戰 | Custaoldboy vs 紅磡冰室 - YouTube Gaming
歡迎大家9:15 一齊試台| 9:30 正式開始 ~ Custaoldboy vs 紅磡冰室
卡lv未夠9/7/4/1走去打排戰係咪傻豬行為
又有直播友誼賽

第一頁:
6) 10石,100石挑戰:

呢兩個挑戰最好就有一副自己上手既卡組先好去打,
同埋記住記住!要達到9/7/4/1先好去打,因為差一個lv影響都好大
有無clan入
小弟2300杯

可以入#GGGVCVQ
捐多卡 盃數盡力打就可以

Invite only 我應該禁咩入
小入公會sor

第一頁:
6) 10石,100石挑戰:

呢兩個挑戰最好就有一副自己上手既卡組先好去打,
同埋記住記住!要達到9/7/4/1先好去打,因為差一個lv影響都好大

話說以前2000幾分個陣拎左副8/6/4/1豬去打100石打到5勝 而家諗返覺得個陣好勁
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢
有無人話我聽點解人又用骨池我又用骨池
人地就算一級都食我個塔咁多血,
我二級就出咗等如無出,
留意到啲骨係亂鳩咁行毫無威脅可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞