[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

我個5千杯小課朋友叫我買$158
想上黎問問意見先決定課$158定$38
多謝巴打

你先諗下CR會唔會長玩
長玩既話而家花158令你打得舒服d
咁都值得既
而家通脹得好勁
你比錢都係追返早玩既人既時間
應該當年係你唔夠錢自動幫你轉石,新卡唔會俾你真接用石買,係既佢點搵錢

石咪姐係錢(真錢)

問題係第一轉唔會俾你咁易買

連電法挑戰果種無限打都無埋
SC又點會咁好死大平賣用gem賣閃卡

係上次有代打 打到max level電法
所以先無左
今次個summer offer
低盃真係好唔抵,大家都係$158,6500石+大紫
係A5既係A5大紫
係A11既係A11大紫
個大紫箱差勁遠

咁我又接受到既,始終大家浸淫既時間差咁多
我岩岩起步志在谷一谷套牌刷上去
不過睇下沖唔沖到上高1-2級再買
多謝各位巴打意見

我個5千杯小課朋友叫我買$158
想上黎問問意見先決定課$158定$38
多謝巴打

你先諗下CR會唔會長玩
長玩既話而家花158令你打得舒服d
咁都值得既
而家通脹得好勁
你比錢都係追返早玩既人既時間

小課前期追得好快
係A5既係A5大紫
係A11既係A11大紫
個大紫箱差勁遠

今次3個offer我都有買
3個箱中左兩張傳奇

求指點
係A5既係A5大紫
係A11既係A11大紫
個大紫箱差勁遠

今次3個offer我都有買
3個箱中左兩張傳奇

咁正 好想要night witch

3300-3500浮動,打大怪無解,求意見

主要係冇一隻主攻既卡牌,即係豬、作為坦既巨人、rg、石人、天狗,
亦唔係抽水陣如飛桶、骨召
你要諗下想玩咩類型既陣先,快攻豬/ 大怪平推/ 抽水陣等等
一起森巴舞主會收4300+ 打LIHKG即可入會
終於上到4600
終於上到4600

恭喜

主要係冇一隻主攻既卡牌,即係豬、作為坦既巨人、rg、石人、天狗,
亦唔係抽水陣如飛桶、骨召
你要諗下想玩咩類型既陣先,快攻豬/ 大怪平推/ 抽水陣等等

Thanks ,咁我要慢慢試下升返啲坦
We are HongKong 收2800+盃活躍打皇冠人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

有3個位

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -2
#2LPR8GGV

以禮待人 無禮即踢
恭喜aaron勇奪港澳台總決賽冠軍!!為港爭光
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 2 個位 申請度打lihkg就得
點解新果張傳奇女巫,有玩家已經3/4 lv
唔係一次性獎勵?
唔係一次性獎勵?

課金
唔係一次性獎勵?

課金

見佢寫3天後推出
即係event 期間都有得出
唔係一次性獎勵?

課金

見佢寫3天後推出
即係event 期間都有得出

出左一張就解鎖,有機會係SHOP出/開箱中
draft challenge有大spell就贏
今次打到9勝
輸3場全部廢牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞