[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
係某幾張卡廢過垃圾既情況下,
唔改一下平衡,仲每次活動都玩選卡,
真係玩到好撚灰

都唔係絕對既
有場我係天狗加夜女巫
對面比左個clone我
係某幾張卡廢過垃圾既情況下,
唔改一下平衡,仲每次活動都玩選卡,
真係玩到好撚灰

都唔係絕對既
有場我係天狗加夜女巫
對面比左個clone我

100 場都唔知有冇1場
雙女巫好撚勁

3300-3500浮動,打大怪無解,求意見
想問下過多幾日係咪會有新卡優惠買?
傳卡女巫果張係用石買?
如果可以買以往一般可以買幾張?想一口氣升多D

傳奇邊會有優惠
不過你可以等shop出,一張四萬
三張總共24萬
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -3
#2LPR8GGV

以禮待人 無禮即踢
傳卡女巫果張係用石買?

傳奇邊會有優惠
三張總共24萬

我好似記得一出Banit 同電法果時好似有得用石頭買
唔太肯定 但求巴打解答

一出果時用100石買⋯challenge入場卷
傳卡女巫果張係用石買?

傳奇邊會有優惠
三張總共24萬

我好似記得一出Banit 同電法果時好似有得用石頭買
唔太肯定 但求巴打解答

一出果時用100石買⋯challenge入場卷

自問challenge 難打過唔到
即係又要等show random 比我買/抽得中

上網搵到
唔知係咪新出傳奇卡會有得直接果日用石買?

上幾次都冇得用石買,應該今次都唔會有

上網搵到
唔知係咪新出傳奇卡會有得直接果日用石買?

睇唔清楚下底個寶箱係咪7階寶箱
如果係咁即係一年前既事
應該當年係你唔夠錢自動幫你轉石,新卡唔會俾你真接用石買,係既佢點搵錢
應該當年係你唔夠錢自動幫你轉石,新卡唔會俾你真接用石買,係既佢點搵錢

石咪姐係錢(真錢)

石咪姐係錢(真錢)

問題係第一轉唔會俾你咁易買

石咪姐係錢(真錢)

問題係第一轉唔會俾你咁易買

連電法挑戰果種無限打都無埋
SC又點會咁好死大平賣用gem賣閃卡

新手想問邊個最抵?

新手想問邊個最抵?

上便個offer就限時...過左唔會再出

你個arena黎講拎個大紫真係冇咩so....但6500石就可以慢慢搣

上次聖誕個offer 6500石我到而家未都用完

下便個offer會再出...但38蚊又好平

利申....課左$158...而家好多石

新手想問邊個最抵?

你個arena黎講拎個大紫真係冇咩so....但6500石就可以慢慢搣

6500石真係好抵 拎去打100石挑戰

新手想問邊個最抵?

我個5千杯小課朋友叫我買$158
想上黎問問意見先決定課$158定$38
多謝巴打
其實玩左三日,唔係好想咁快課$158
但係咪好耐先出一次?
其實玩左三日,唔係好想咁快課$158
但係咪好耐先出一次?

一年一次 因為summer
今次個summer offer
低盃真係好唔抵,大家都係$158,6500石+大紫
係A5既係A5大紫
係A11既係A11大紫
個大紫箱差勁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞