[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有咩大會多天狗玩家
有d心郁想轉下環境

羔羊?
頭幾都係玩狗球/豬.
但咁岩佢地去左其他分會玩.呢兩日返黎
有興趣add我telegram傾
telegram:rkkkjk

我又唔玩狗球又唔玩豬
橙呀

你玩緊咩,好地地點解要轉陣?

我而家都5000+
係本身個會再hea落去未必有進步
想去d大會跟d勁人去磨練下
而家純粹係班frds係個會到先繼續同佢地玩

有冇興趣黎森巴主會
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 1 個位 申請度打lihkg就得
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 1 個位 申請度打lihkg就得

好多絲打 開分身入黎ok?

有冇興趣黎森巴主會

我本身都add左你個會其中一個玩天狗既巴打
都okay ar
係咪打lihkg就得?
骨召應該用咩守?
骨召應該用咩守?

好多野都守到,骨海三蚊六蚊六哥女武神騎士等等,睇你有咩牌

利申:用開巨人骨召最近狂跌盃
骨召應該用咩守?

如果我落騎士係咪會打我騎士先
利申新手 玩左一排得2000盃
骨召應該用咩守?

騎士放骨召中心就得
當然都要盡快解決對手隻坦
骨召應該用咩守?

騎士放骨召中心就得

2000分可能用遠攻/蚊好D,1LV骨召已經係9LV骨仔
隻騎士唔夠LV好易俾骨仔溶左
骨召應該用咩守?

騎士放骨召中心就得

你岩
唔知2000宜家咩生態
骨召應該用咩守?

騎士放骨召中心就得

騎士只係暫時擋住骨仔傷害
清唔到骨仔
多數要補多個細電/滾木先解清骨仔
骨召應該用咩守?

騎士放骨召中心就得

清唔到骨仔

得細電用
骨召應該用咩守?

騎士放骨召中心就得

清唔到骨仔

得細電用

唔夠lv成日清唔到蚊
35000分公會收2800+ 會員,有一個位。
#28PU28C8

歡迎申請
細水靈活,太強勢

對其他玩家其實唔太公平
細水靈活,太強勢

對其他玩家其實唔太公平

兩個版本前已經係咁啦,一路都唔改搞到越黎越多人用
下次UPDATE都無改細水流我應該會停一排,太悶喇。
細水靈活,太強勢

對其他玩家其實唔太公平

玩開石頭人三槍 5.0 deck
仆街
琴晚諗住打多一個箱就訓
點知連續三場巨球
對面個仆街仲好意思笑
輸比細水都無咁嬲
細水靈活,太強勢

對其他玩家其實唔太公平

野豬同地獄塔太op
就算大電拆地獄塔佢流轉都快過你
間接其他卡都弱勢左
你有無見過巨人係高分區呀 50個都未必有1個
因為地獄塔 豬可以一直刷循環
見到大怪就用地獄塔守黎賺水
就算唔講地獄塔
宜家平衡差到成個環境對推進流既玩家都唔友善

天狗石人比巨人更常出現都只係因為會爆
就黎解完地獄塔個段時間 對方都唔敢貿然落細兵解
仆街
琴晚諗住打多一個箱就訓
點知連續三場巨球
對面個仆街仲好意思笑
輸比細水都無咁嬲

打箱會跌杯是常識吧
細水靈活,太強勢

對其他玩家其實唔太公平

野豬同地獄塔太op
間接其他卡都弱勢左
就算唔講地獄塔

排緊第一嗰個好似係水塔巨人喎
早排見pongtv開台爬分,佢都係用巨人+bb龍+bowler.
巨人都仲有人用,但比例上少啫
細水靈活,太強勢

對其他玩家其實唔太公平

野豬同地獄塔太op
間接其他卡都弱勢左
就算唔講地獄塔

排緊第一嗰個好似係水塔巨人喎
早排見pongtv開台爬分,佢都係用巨人+bb龍+bowler.
巨人都仲有人用,但比例上少啫

D人咪一樣用巨人同皇巨,地獄塔要5水點樣賺水我其實唔明😂😂野豬一樣怕風拉同建築物,所以有幾唔公平?😳😳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞