[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(8) 公會募集post

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=_L9FU0aBAFI
與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

歡迎新手既你加入 2會, Clan 內有男有女.兩會共用一個wtsapp,直接 search tag apply 註明 from LiHKG 即可!

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡
用咩陣可以穏住係arena 9?
成個星期係2400-2600徘徊

石頭人,木桶豬,毒骨召應該都穩。主要都係睇你咩卡高lv, 8/6/4/1應該都穩a9。
二手飯堂

歡迎3800+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
留名

石頭人,木桶豬,毒骨召應該都穩。主要都係睇你咩卡高lv, 8/6/4/1應該都穩a9。

我都係10/8/4/1先穩A9 而家卡喺3500

A9已經去到咁高 我三四個月前9741都仲過到3000 四千頭而家更加痴線
會友鏢局分號
進行第一輪大清洗inactive player
歡迎各路英雄加盟我地

A9已經去到咁高 我三四個月前9741都仲過到3000 四千頭而家更加痴線

4000頭LV13白已經係平常事

4000頭LV13白已經係平常事

多數LV12姐
會友鏢局分號
歡迎各路英雄加盟我地

二手飯堂
[img]https://na.cx/i/A4ji252.jpg[img]

牛魔王都係度
Btw有冇人知Whyso咩事 木木今日喊晒口咁既
啲人退公會?
用緊依個陣 啲卡未有10/8/4咁高
啱啱又到返2630盃
有咩陣可以再穩啲?
啱啱又到返2630盃
有咩陣可以再穩啲?

啱啱又到返2630盃
有咩陣可以再穩啲?

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/09/030124_5f64eec9ba7f5979cd284feb85d3551d.jpg

太大水…?
[quote]HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

4個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩
HKGENERATION招人入黎喇
clan tag:#QCGCU9C

4個3000盃以上既活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐250 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇

另外我地仲開左2會 HKGeneration II 歡迎任何玩家入黎一齊玩
會友鏢局分號
歡迎各路英雄加盟我地

我同另外2人
2600杯求公會
打公會盃時間不多
但會狂捐卡
求收留
Btw有冇人知Whyso咩事 木木今日喊晒口咁既
啲人退公會?

睇返木木琴日replay就知 應該有個核心成員同佢地d長老發生左d唔開心既事走左
真係個個top clan都有d唔知咩事發生呢排 搞乜
咁dying又搞咩?
我同另外2人
2600杯求公會
打公會盃時間不多
但會狂捐卡
求收留

#2YC2PURP
welcome

二手飯堂
想問2LV冰法好定12LV弓手好??
係4000分做守門員做左好耐

2LV冰法打唔死10LV骨仔

隻冰法又得2LV 0張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞