[突發]黑警又嚟料:大規模硬闖Hidden Aggenda

1001 回覆
11 Like 323 Dislike
你無br就食肆都開唔到la on99

我懷疑ha連填form都填錯
一開始屌政府唔批visa
現在屌人唔批br,其實你知唔知咩係br

人地試得既都試哂啦
你估你諗到既人地諗唔到咩
人地落手搞架,你係網上面指指點點咋
人地諗哂唔同方法最後見到最work係呢家呢招先用,政府都追咬
無計,捉就捉左,但咁多件事起源都係因為土地條例
一改,ha合法正常run,visa唔洗繞圈又唔洗乜乜春春已經申請到,大家都開心

反而針對ha? 好笑
點解唔針對土地條例?

係你大大聲話政府玩野唔批br,又當無講過?

唔批br的證據呢
一路比人質就一路寫故事

先前就話人衝去打你,點知隱瞞用黑工
比人踢爆就話有苦衷

好la,最新認埋用食肆走位

一再隱瞞對你不利的事
誠信差
你仲隱瞞左咩,唔該一次講完
連燈真係多五毛痴撚事
一開始屌政府唔批visa
現在屌人唔批br,其實你知唔知咩係br

人地試得既都試哂啦
你估你諗到既人地諗唔到咩
人地落手搞架,你係網上面指指點點咋
人地諗哂唔同方法最後見到最work係呢家呢招先用,政府都追咬
無計,捉就捉左,但咁多件事起源都係因為土地條例
一改,ha合法正常run,visa唔洗繞圈又唔洗乜乜春春已經申請到,大家都開心

反而針對ha? 好笑
點解唔針對土地條例?

其實點解仲要理呢d眾人皆醉既人,
純粹扮持平,wfc

走去質疑人地搞br 屌你HA連改公契都研究過傾過啦,走黎賴醒豆腐裡挑骨頭
一路比人質就一路寫故事

先前就話人衝去打你,點知隱瞞用黑工
比人踢爆就話有苦衷

好la,最新認埋用食肆走位

一再隱瞞對你不利的事
誠信差

隱你老味,人地一直都係用餐廳名義
好好奇你對indie 同ha認識有幾深?
聽indie都知ha比人逼到用餐廳牌啦,我洗咩瞞你?
係你自己無知唔做research 乜都唔知唔識姐

唔夠條垃圾賤種mk明知無visa係黑工都敢用
呢個post 見到成堆五毛護航就知政府真係有心搞鳩indie
夾下band聽下歌都比人打壓,香港痴哂線

indie獨立思想太強 對政府係好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞