[突發]黑警又嚟料:大規模硬闖Hidden Aggenda

1001 回覆
11 Like 323 Dislike
無工作簽證

香港人一方面屌建造業用黑工
但音樂才俊又自己用埋

玩音樂有特權?
無工作簽證

但音樂才俊又自己用埋

玩音樂有特權?

你即係玩鳩HA姐
人地都比政府玩到拎唔到娛樂牌,點幫佢搞工作簽證呀

鍵盤戰線當日成隊人去立會求救
同議員開會

阿和有無做
無工作簽證

但音樂才俊又自己用埋

玩音樂有特權?

你即係玩鳩HA姐

咪理佢地啦 佢地亂刁同搵交嗌
一定有人報串先會做野
一定有人報串先會做野

肯定啦
不如係fb開group
邊個反對你就踢

100%支持幾歡樂
戇撚鳩
上邊班on9噏乜野犯法喎 黑工喎
屌你老母喇 政治問題點撚樣用法律解決
讀少少書學 學左少少專有名詞 以為自己好撚醒
搬撚左四次 攞左飲食牌 仲話無盡力 食屎喇你
好撚多錢賺咩 接埋佢 你班撚樣咪繼續聽就收皮嘅廣東垃圾罐頭歌囉
邊個最大損失?邊個最開心?
一定有人報串先會做野

應該係其他有權有勢既人搞鳩香港indie
因為談風都係呢排比人搞到收左皮
談風都已經唔算係live house 添架啦

談風又係好撚慘
人地好地地真係淨攪音樂唔夠開飯先搵生計,
你話佢嘢食平做爛市又唔係,與世無爭都要死

利申:以前嘅談風真係好好食
好撚多錢賺咩 接埋佢 你班撚樣咪繼續聽就收皮嘅廣東垃圾罐頭歌囉

政治問題?笑撚死我你老味

你班HA狗以為自己係乜水
唔差在拎支槍周街fer 然後話要爭取槍械合法化啦

拉撚咗又話咩政治問題呀,打壓呀,人權乜乜柒柒咁囉
一定有人報串先會做野

應該係其他有權有勢既人搞鳩香港indie
因為談風都係呢排比人搞到收左皮
談風都已經唔算係live house 添架啦

談風又係好撚慘
人地好地地真係淨攪音樂唔夠開飯先搵生計,
你話佢嘢食平做爛市又唔係,與世無爭都要死

利申:以前嘅談風真係好好食

屌你啦 唔夠開飯先搵生計

你賣下衫唔得嘅,係要做d 本身要拎牌咁撚抵死嘅

政治問題?笑撚死我你老味

你班HA狗以為自己係乜水
唔差在拎支槍周街fer 然後話要爭取槍械合法化啦

拉撚咗又話咩政治問題呀,打壓呀,人權乜乜柒柒咁囉

戇鳩仔出現了 活化工廈唔撚係政治問題?
屌你老母 新界圍村佬僭建 畀人兇兩兇收皮 又係法律問題?
收皮喇 戇鳩仔
無工作簽證

但音樂才俊又自己用埋

玩音樂有特權?

你即係玩鳩HA姐

係有政治打壓的後果
但無工作簽證既私影model都要坐監喎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞