[突發]黑警又嚟料:大規模硬闖Hidden Aggenda

1001 回覆
11 Like 323 Dislike
估唔到到今時今日都仲有人會講得出犯法就係唔啱呢句說話
仲難聽過粗口

只可以話如果你係唔知頭唔知路既人睇呢件事,咪會話你犯法抵死囉
但只要有聽開獨立音樂既人都會知道,ha咁多年黎已經用盡辨法去迎合你個19政府
但政府就係啋你都有味,乜牌都唔比你,乜例都唔修,你再搞就話你冇呢樣冇個樣要封舖
所以留意開既人唔會有心機去理你乜鬼犯法冇visa呢啲濕鳩野
on9
仲講合唔合法
執法者有法不依,執行鬆緊尺度不一,仲有咩好講
攪得呢門生意就要攞牌同守規矩啦,好睇好聽就大哂咩。

黎明開show夠瀨過野啦,而家呢班友就好似當時班黎天王fans咁

都唔係第一次,次次都扮哂受害者咁,真係眼冤啊

香港都無牌出到比佢地

唔發牌俾佢 唔係無牌出到比佢地
1,警察拉人原則上合法
但今次出現左使用過份武力執法
我認為係做錯左

2,無空間比小型音樂會生存,係立法會同政府責任,我認為好需要去檢討

2個point講完件事

唔知樓上兩位龍頭兄同結城有咩補充

終於有理性人士
我同意 無補充

結成回應下你點睇
你係咪好支持食環執法搞呀婆
你話係其實都唔使再講落去

晒氣啦,佢兩條on9就算有日立條法要佢俾個屎忽689屌佢地都會乖乖照做
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2,無空間比小型音樂會生存,係立法會同政府責任,我認為好需要去檢討

2個point講完件事

好撚認同
但HA班人係想搞自己個私人場唔面對全香港
冇人有原因為立法會同政府負責任

唔係上下新聞透視講自己就叫面對全香港
係要為全香港承擔責任

唔明咩叫私人場
你比錢都可以去搞show 有咩私人唔私人

HA之後公眾籌旗籌左五十萬
以家做飲食牌搞音樂會比你聽歌食飯
已經算有左社會責任

其實人人都去得,點解叫私人場?

舞台等資源係唔係人人都用得
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

樓上好多人都好理性
只係你無跟進過成件事
其實班警犬係咪聽開show
次次metal show班警犬都唔會浦頭 係咪驚比人打?

仲要聽完先出動
上次食環 今次入境 明眼人都知咩事啦
見到樓上有巴打話黑警冇做錯我真係笑而不語,HA 4.0點解係4.0?因為宜加已經係第4個地方,一路爭取合法化,點解唔跟足程序攞牌呀?咁正苦講活化工廈講咗咁撚多年有冇做過野呀?係,根,本,冇,可,能,攞,到,牌,呀!想用幾舊水睇外國band,你以為唔撚洗成本?
仲有根本好多工廈宜加都係違契,上個月毒果有單係講連水務署都違契係工廈租office,咁唔撚係選擇性執法係乜撚野?
屌你老味好撚嬲

無記錯既好似係成日同水務署合作既contractor,而唔係水務署

柒咗,thx Ching
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

結成回應下你點睇

晒氣啦,佢兩條on9就算有日立條法要佢俾個屎忽689屌佢地都會乖乖照做

屌佢我追問佢咁多次佢都唔撚應

黎明開show夠瀨過野啦,而家呢班友就好似當時班黎天王fans咁

香港都無牌出到比佢地

大佬呀
你無牌就無牌架啦
你犯法就犯法架啦
查清楚冇野先開場係開場人士個基本責任囉
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

結成回應下你點睇

講唔過人就講埋d歪理 屌你啦
仲有 政府根本追下住佢地黎玩

無牌 : ha個 牌根本申請唔到
現家盡量申請盡量符合政府
屌你老母 又搞

之後又放蛇 入黎

現家告埋 working visa

屌你老母 明眼人都知係追撚住Ha 黎搞

旺角個d又唔撚捉?
講騷擾 旺角個班撚樣仲大啦
連登巴打有無咩實際行動比到佢地
眼見次次都係上網屌食環屌黑警
下次都可能係
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

好撚認同

係要為全香港承擔責任

唔明咩叫私人場

已經算有左社會責任

其實人人都去得,點解叫私人場?

舞台等資源係唔係人人都用得

租咪得
其他場又唔叫私人場?
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

樓上好多人都好理性
只係你無跟進過成件事

你話係咪係
on9
仲講合唔合法
執法者有法不依,執行鬆緊尺度不一,仲有咩好講

講得好,我一直都講緊執法者有問題,上面班傻鳩一直懶係有學識咁搬啲法例出黎唔知做咪鳩,無話HA 犯法你捉佢有錯,但捉得HA 就唔該去埋旺角啦,咁撚大個問題存在咁耐都無人捉,我諗唔到仲有咩道理要幫政府

agger

屌你好撚理性呀
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

好撚認同

係要為全香港承擔責任

唔明咩叫私人場

已經算有左社會責任

所以咪捉Visa囉
搞清楚Visa都係社會責任

佢無比人工佢架wor
HA係搞飲食牌
佢地只係收車馬費去炒熱間食物加工廠既氣氛 吸引人黎食野

你有無試過HA D星球蛋糕?
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

結成回應下你點睇

咁你肯回應未阿
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

結成回應下你點睇

肯正面回應未?
呀婆都有犯法架ma
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

終於有理性人士
我同意 無補充

結成回應下你點睇

屌佢我追問佢咁多次佢都唔撚應

喺法治社會根本可以JR呢條「俾個屎忽689屌佢地」嘅法例

HA本身就有責任自己搞掂佢
1,警察拉人原則上合法
我認為係做錯左

2個point講完件事

好撚認同

係要為全香港承擔責任

唔明咩叫私人場

已經算有左社會責任

所以咪捉Visa囉
搞清楚Visa都係社會責任

佢無比人工佢架wor
HA係搞飲食牌
佢地只係收車馬費去炒熱間食物加工廠既氣氛 吸引人黎食野

你有無試過HA D星球蛋糕?

已經有工作性質 898

HA舊場我真係去過
去完覺得真係要收檔

香港都無牌出到比佢地

大佬呀
你無牌就無牌架啦
你犯法就犯法架啦
查清楚冇野先開場係開場人士個基本責任囉

佢地中意就唔洗理法例嫁啦
跟住有人就會講到喺個唔合規格既地方收錢搞show請班唔合法既人嚟表演係正義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞