【愛情急症室】太初之始,由入宿開變 (六) 只要有我們在,在場的任何一段愛情都不會死去

1001 回覆
78 Like 2 Dislike
你選擇了「 一些適合二人在房間玩的遊戲道具」。

大家站在你房門,準備尋找一個很raw的大學男生房間內可以供一男一女玩的小東西。為甚麼會這樣呢?又要從Eve這條臭四開始說起。

「係阿係阿,阿一同人短兵交接好勁㗎,佢成間房都係啲好啱用嘅嘢,佢之前收埋咗枝又短又粗嘅棍仔,話係咩師傅畀佢令嚟旁身⋯⋯」

等等,莫非姑娘你說的是我師傅傳給我的那把由達摩祖師開光的風雷降魔金剛杵?

「阿一床底仲有條好長嘅金色麻繩,我上次諗住拎嚟睇下,點知阿一就趕咗我出房。」Eve用一個可憐的眼神及語氣說,好像多手的她才是正確。

Nani,那繩對是窮Jay用來跟的當了一個月飯錢的綑仙繩。

導演一聽立即覺得可以,畢業八神太一同學可謂本年入學新生的風雲人物,比起伏虎羅漢、毒蛇尊者和仲尼俊這些人物也不遑多讓,就讓我們都走進阿一的房間,看看那又短又粗的棍仔。

「CUT,GOOD TAKE。阿一同學,哩家我哋要去你間房到搵啲啱嘅道具,你都想幫到毒菇同學㗎。」

「大師,我踢唔踢得成友誼波就靠你㗎喇!」這位毒菇同學攬住你的大髀不願放手,仲抆咗啲口水斤涕落你件LV Royal級袈裟。

又是你,Eve。你看見Eve一副好玩的樣子,真想煎巴佢。講起煎巴佢,好似好耐冇煎過人,隻手有啲痕痕哋。

諸位看官返返嚟太一房門口先,導演輕叫一聲Roll機,你們打開房門,看見

1. 窮Jay跟兩名女子對質
2. Alma和Hedy
3. 裸睡的West勁
1. 窮Jay跟兩名女子對質
2. Alma和Hedy
3. 裸睡的West勁
窮鬼J出現了
好多錯字Sorry大家,冇睇清楚先出
west 勁啦,好似唔多戲份
想當年樓主B裸睡,都畀兩條女入佢房扯走佢張被,佢仲同其中一條女⋯⋯
下一章就知道咩事?
話時話我明明記得有張鬼滅嘅海報係寫sth like「只要有我們在,誰都不會死去」

但係加陣google點搵都係得「我會履行我的職責!在場的任何人都不會死去」

到底係唔係我記錯咗
曼得拉
Alma同hedy啦
隻手痕喇
其實應該係google嗰個啱
咁到底只要有我們在嗰句係點樣走入我個腦到
熱門
🎵🎶太初之始~🎶🎵
文呢
點解咁jeng都係咁少正皮
因為樓主未加甜
今晚未必寫得切
慢慢寫 質素>>>>>>>更數
今晚都寫唔切?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞