[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(23)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
隻porta pro到左 一開聲就已經覺得呢隻真係就咁拎上手聽都得 唔洗搞咁多野 真係聽歌耳機
唔洗搞呢搞路 $20真係好抵玩
厚暖聲,中高頻有啲太少, 不過高音同細節做得勁好
imaging 玩過咁多headphone 最好呢隻, 沒有之一
可惜我果隻total 左
denon US thanksgiving 做過224USD 一隻D5200, 一下比人搶晒
因咩事total左
死driver?
經驗上,我接觸過嘅鐵三角煲得好同冇煲分別幾大,街鋪可能煲得差或者試壞咗
要唔大volume,煲耐d (可能200個鐘?過100再睇)
可以修正d尖聲

係夾頭呢樣差d,而家我搵個HD700盒撐鬆佢
thx
等我7x24煲下先

咁抵我都想買返隻
夾頭髮麻煩啲
7x24記住唔好太大聲
用你開箱試到啱聽個volume 40%左右
大約20個鐘之後扭返去啱聽個volume 50%慢慢煲
收尾最後個20個鐘用你啱聽個volume煲
煲機好多方法,要自己慢慢試,上面係一個例子
歌的話新手可以用white noise,可以用你平時聽嘅歌,不過要cover多d唔同類型
夾頭髮?
HD58x好似試過,唔點整夾到頭髮
明明就好舒服

巴打試下戴足一日
試過連戴5個鍾X2HR同M1ST已經訓練完隻耳仔
porta pro
denon野點會聽到高潮
係咪賺夠比其他人賺
th900有白色版同藍色有咩分別
全球限量200對
除咗色之外似乎冇唔同
我估因為美國母公司,想推denon國際化d
(其實有d denon product 反而日本唔賣,例如 home 350)
但係歐美personal audio 玩家都唔太識denon , headphone賣得麻麻,所以咪減價囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞