[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(23)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Zen dac都有考慮過,好搵日試試
因為朋友有660s,入6XX之前借過嚟聽,配ifi nano black label,叫做唔係盲入

zx300始終唔夠力推耳牛,所以考慮前置
想買隻dac加隻amp發揮好隻耳牛,想聲場空間感再可以闊啲,樂器定位細緻啲
Thxaaa夾ifi zen dac比唔比到我
短暫唔會再upgrade,想玩耐啲

ksc75低音差幾皮
bio dynamic 嘅bass 會上癮, 所以一日未聽過D9200或ZMF Eikon 都應該未endgame
係細隻呀
香港應該冇得試,不過呢兩對盲入冇伏
成個bundle 買,3隻headphone夾埋都唔洗1千
https://www.koss.com/bundles/black-friday-audiophile-starter-bundle
MDR 7506/CD900ST, SHP9500都可以諗下
除左bundle本身個網都可以單一買?
聽日去SSP試下下面果D先
想再穩陣d可以等你到手HD6xx先,出鋪頭試zen dac
畢竟zen dac 同black label係兩樣野
再唔啱,用zx300 + THX AAA 789用住先又得,你之後點upgrade dac都唔洗擔心推力同有冇headphone out
當然可以單一買
kpn30i 都係29.99 USD
每個人最少應該買一隻
其實隻野有咩好,個樣好似同圖書館果d收音機級差唔多
用返7Sheep巴打個留言:
個感覺就好似用$30食咗碗好好食既牛腩河
Cheap野一樣可以有好大既滿足感同驚喜
其實高端grado調音同低端款有咩唔同?
要自己買
一般都唔會跟埋
thx
thx
Dekoni Nuggets幾抵,解決到HD800s壓頭壓到痛問題
單車巴仲有冇d closed back介紹 聽linkin park 果類都得除咗d5200, dt series
Mytek Digital Brooklyn Bridge大家覺得如何?我宜家用hugo2當DAC用想升級
如果你接受到佢個耳罩嘅
CD900st 都唔差
K361 個人用落麻麻
K371 可能會好好多
不過以上三隻都唔算好隔音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞