[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(23)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好似愈高愈少grado味愈全面

我都係聽講咁先買ps2000e
D8000pro太貴
官網買?
香港有水貨賣
以前好似有代理, 但而家冇再代理了
d5200正到
推下
Ching 有隻? 不如分享下我之前喺金聲都試過
入門平玩嘅梗係jds atom stack
樣靚,易推,偏暖厚hifi聲,音場拍得住open back, 本人basshead覺得佢好夠
重點金x做緊平原價成千蚊
利申非專業
想入手SRH1540喺屋企用
想係iMac => SPDIF => Onkyo CR-N755 => 3.5mm Out => SRH1540
會唔會有咩問題未玩過Headphone

喺手用緊AirPods Pro/Shure 535R/M2BT1 + 425
或者MDR-Z7M2
音響嘢只用過Sony/Onkyo/Shure,所以只係諗到呢兩隻牌子
想收藏d9200
Onkyo CR-N755呢d組合機我覺得phone out推力唔會好大,所以都係搵d易推野
SRH1540, MDR-Z7M2應該可以諗下
再易推d仲有D5200, W5000
如果係信仰力量就要onkyo SN-1
唔介意非日系仲可以諗下HD58x, HD600, K702
HD58x macbook推都夠
買住W5000先
Sr-009s 打手巴買啦 有時聽下sr-009都想試下009s
買就一定會買,希望下年第一季
冇認真試過Z7M2,不過兩者而家差成千蚊
係 但atom應該仲抵玩
多謝
Onkyo部嘢搵唔到Spe
如果易推咁都係買呢兩隻睇吓邊隻特價就買邊隻
Sennheiser HD660s錯過咗BF, 宜家買其他model好似好唔抵咁
邊個貴啲?
原價一樣,但而家d5200某鋪頭平咗一大截
點解抵玩d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞