[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(23)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
錢多想收藏先好買舊鐵
2002除咗「女毒」,現今黎講一無是處

日y有隻個殼有花到見底木都炒成一皮
我買隻800S都係8千,好聽過佢幾倍啦
個樣,好鍾意佢塊金屬cutting
同埋我聽Saxophone+人聲多,佢表現幾好
https://youtu.be/GBbIE6Fyspk
以前唔識野,而家覺得Serrini d歌幾正
巴打有冇試過Shure headphone同HD600?
Shure iem人聲又係幾正,headphone應該都唔差
舊鐵木罩我個人覺得真係for收藏用 收藏一隻好夠 再唔係esw9都係木
講毒a1000z都夠毒 新木我就未試過 等其他清岀手

依到有冇人聽composer music
shure試過入耳846,535,都ok
headphone就未試過
有機會試下
有少少強逼症去追性價比
zen dac+ipurifier
~2000dac amp會唔會有D再抵屌既野
ipurifier不如改做iPower X?
好過usb比電
上drop見到HD6XX價錢好吸引打算入手
另外再買個Zen DAC Combo
自己好新手 想問下平時用/保養有冇啲咩要注意?
耳機有無cyber monday
建議買個headband cover
自己織又得
耳罩可拆可洗
冇乜特別,都係小心輕放
應該group 咗入black friday
有無USB線推介
求其買個鞋袋唔用唔時入返落去
係咪即係買w5000+w1000就夠
2002 w3000果d等發左達先買

開放式就唔考慮了,廢時比人知我聽毒野
esw9
不過除咗調音之外其他方面都太得
w1000我自己鐘意多過有x板 新木下下都過10k啦 如果係追櫻花木不如買esw9
*唔太得
全能既肥花,carousell
grado 官網買SR325送收納盒
便攜式好似esw 10/11正d
如果買得起新木,不如買2002,都係10幾k,不過收藏性高好多
esw990
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞