《香港傭兵》(53)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
正宮出現
你覺得呢
恥笑飛揚平時幾咁弱 幾咁麻煩
扭耳仔喇要
同性情侶
一尾女嚟㗎喎 片翼仔嚟㗎喎
SP
純愛唔得嘅
做得尼行點會有真愛呢...
有起咩事上黎一定3秒變condom啦
一齊變condom都係浪漫
妹妹仔早
各位早晨
寧靜嘅環境真係好重要
新讀者支持
幾時有文
尾聲都有新讀者
一至五 晚上七點有文
大概會幾時完
完咗會唔會有新故
收工等拖文
差唔多完㗎喇
完咗會繼續有新故
下個故啱啱寫好晒 而家已經著手下下個故嘅大綱
抖多陣就開始校對
加油
下個故短故嚟?
如果呢個故係長 咁下個故就一定係短

上回講到綽姿嘅氣息越嚟越弱!
飛揚望過去,見綽姿身上嘅紅色粒子越嚟越少...取而代之係藍色粒子!
唔止身上...就連手中嘅精神刀都變成發出藍光!
而一尾嘅氣息都越嚟越弱!好似快要熄滅嘅火焰!
片翼見唔到路!爆晒綠光仲亮出隻綠光天使翼,向住綽姿一飛!
片翼同綽姿以綠光同藍色刀刃相格!擦出強光!
強光一爆!大量能量爆出!四周都係!光到飛揚盲咁濟!
到飛揚睇得返嘢,就見綽姿、片翼同一尾都瞓晒喺馬路上!
飛揚立即飛過去!
片翼就爬去一尾身邊,攬住一尾!
一尾話今次早過片翼進入深層睡眠後,一尾同片翼都雙雙進入深匹層睡眠!
而飛揚都立即攬住綽姿!
綽姿冇氣冇力咁!好似就快進入深層睡眠咁!
唔係呢個時候先嚟深入層睡眠嘛?!仲要去救月月㗎!
「哈...」綽姿笑一笑,「你而家知你平時突然進入深層睡眠係幾咁麻煩...」
『喂點同吖平時...』就喺呢個時候...飛揚聽到有...
“咯 咯”
腳步聲...
“咯 咯 咯”
喺前面...
“咯 咯 咯 咯”
兩個腳步聲...一前一後...
飛揚望返上前...就望到有兩個黑色嘅身影...
一前...一後...一高...一矮...同樣著住...黑色長袍...
而行喺前面...比較矮嘅...係...帶住莞爾一笑嘅...
『阿月?!』
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

斷你預告
[Day 24-三合成立] PART 43

“咯 咯 咯 咯”跟住喺阿月身後嘅...恐怖...就行到嚟我同綽姿面前...

竟然...竟然唔使我哋再搵...恐怖就挾持住阿月...行到嚟我哋面前...

恐怖回頭望望跪喺地上...攬住一尾一齊進入深層睡眠嘅片翼:「果然...果然有效...」

有...有效...有咩效...

恐怖望返過嚟...望住喺我懷中嘅綽姿:「以片翼體內嘅EVE能量...抵消LILITH嘅能量...果然有效...」

片翼體內嘅EVE能量...抵消LILITH...
恐怖摸一摸左眼眼罩...打量住綽姿:「我唔會再...俾機會你...傷到我...」

「嗄...」綽姿睥住恐怖...抖咗啖大氣...

『嗱你係大佬吖嘛?最大嗰個喇嘛?你唔好講咁多廢話我就完全唔知你噏乜...就咁...你借一借個ADAM俾我...俾我哋返翻去過去...你要稱霸地球又好...做Darth Sidious武統宇宙又好做乜都好我唔理你啦...我哋唔會阻你嘅...OK?』講咁多廢話都係嘥氣...

恐怖困惑咁打量住我:「都已經覺醒過...仲要唔止一層...第三階?第四階?點都冇理由...仲係咁...」

乜唔止一層...乜第三階第四階...都唔知噏乜...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞