如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
認同 仲有餵人奶食減肥藥添呀
其實佢虛心少少聽完人忠告唔好話返人唔係照顧者唔知bb需要
仲有咪撚乜春都以為自己好多經驗咁專家上身
應該要推去老母王國俾人屌醒佢先得
講完佢會出先算啦 臭蝦
又放個仔埋一二角 hamo又發呆
要佢老公幫手揸機影佢抱仔真係咁難?
蝦乾:個仔係我既 佢要咩我最清楚 唔洗你班haters指指點點教我湊仔呀 我個仔最鍾意唔係飲奶 係訓覺!
話cynthia搞衰自己婚禮真係勁撚仆街
剩係呢樣已經知佢人品差 難頂

蝦乾做乜都係為咗打卡po ig 包括生仔
已經係咁怒屌佢
反正佢唔會答 但起碼佢見到就安心
要你收皮 臭蝦乾
出得街既得兩個
蝦乾快啲收皮
咁你點湊仔錫唔錫個仔都無人會話你
黎黎去去3個地方
1. 床
2. 凳
3. 梳化呢個角落頭

唔係出街、落床唔會抱
玩具都唔多件
(個charlie brown公仔
100%買黎自high多過俾蝦毛玩)
老老實實,mon po蝦
就算唔永久退出
都唔該你停工一段時間
將100%時間用黎用心陪伴、湊好蝦毛啦

自己個仔vs Social media嘅個人形象
邊樣重要d?俾你拗贏又點?
你死要面、唔去改變你育兒方式
只係犧牲緊你個仔嘅健康咋

有咩比起養到個仔健康、聰明又開心
更加有成就感先?
最新果2條片得20k view
以前都係吸d妹妹北歐粉 d妹妹都未做人老母
做人老母都唔會睇佢虐兒
佢未生前咪收過幾個禮拜皮避賣taobao餐具案
個時呢個po都唔算推得快 甚至可以話沉
試過好幾次1001都冇人開新po

係佢自己一生完就急復出轉型扮湊仔專家
講真你新手一個有咩權威啫
你話雨僑都起碼有讀過下書肯做FC拋到書包
點知你就翻翻書就當自己蝦醫
對網民態度西就不在話下 連對親生仔都咁西
咁抵你死啦 冇咩形象可以挽回架啦

根本就佢自己比位人入 所有黑材料都係佢自己放出黎

一切都係佢咎由自取 自取其辱
啲妹豬膠上腦將佢個仔改叫charlie乍
Charlie bb=蝦佳
佢平時扮下專家自high都算
蝦毛係bb仔嚟
佢都唔嗲唔吊 淨係識扮專家
大佬 生命嚟架
至少蝦毛成人之前 蝦乾都有責任照顧佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞