如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
唔係mon完post佢根本唔會抱個仔
根本就係俾人屌完就出story話你知佢由朝到晚做緊乜
可能跟住出story話蝦佳又飲奶喇
打完卡又再放返落張椅度比蝦佳9坐
https://www.youtube.com/watch?v=F0FFNBawVp0
睇返羊羊同蝦毛差唔多大嘅片
個頭圓好多不突止仲精靈好多
一見到明思就唔喊,仲好多表情
蝦毛真係好似好呆滯
其實bb既頭形係可以改善到
我媽教我bb訓覺個時要兩邊轉下 換下方向
咁bb個頭就唔會訓到扁晒 同埋耳仔都會貼啲
因為初生bb就好似泥膠咁
睇下湊個個人有無心機
而好明顯蝦乾一啲心機都無
先會搞到個仔咁
我都係第一次見到bb個頭咁核突
明思打手再推多條片
https://youtu.be/z_WILYwmpYY
蝦乾話蝦毛笑我以為係好似條片咁笑到格格聲
點知笑聲都聽唔到
蝦毛關注組想快啲聽到蝦毛嘅笑聲
係好事黎嘅
扁頭人表示咩髮型都覺得肉酸
蝦毛係男仔,頭扁仲慘
除左戴帽,完全無辦法遮掩
推到蝦乾收皮為止
定佢想邀請coffee拍片
如果coffee知道蝦乾點對蝦佳唔知會點諗
有十幾萬粉絲都會追擊蝦乾

係咪講緊蝦?
Coffee 個人公關真係做得好好
起碼講嘢得體
邊度係
Coffee幫蝦乾抱打不平 梗係感動到要R friend做啦
我媽話我就係呢type bb,佢話嗰陣時一餐奶要食成兩個鐘因為食食下會訓著咗重話掃風好難掃佢又驚我會濁親所以就每日餵完就要再抱一粒鐘等我落格。差唔多食一次奶搞掂好快就到下一餐無限loop咁好慘
Coffee post 伯伯係出於分享伯伯得意開心嘅一面 雖然伯伯唔靚仔 但你睇完會開心跟住笑
蝦乾post 蝦佳就死tag難tag tag 完牌子唔夠仲要消費埋Charlie brown
再起caption 打埋啲#我的青春不是我的🙂 博同情
為咩呀?要sponsor要搵食呀
你好好彩 如果蝦乾做你老母應該唔撚餵直接放你入黑房十個鐘佢就enjoy me time
佢應該會掉我入孤兒院再拎隻Charlie Brown嚟拍片影相打卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞