如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
睇錯蝦膠 以為你話佢啲真心fans

專登遮住起哂角嘅後尾枕 🙂
淨係食半生熟蛋已經可以啄死佢
人奶當然好 但好多原因會造成媽媽唔夠奶
咁嘅時候加奶粉都係應該
吃手手係咩意思.. 絲打小心蝗語用字
醫生話不用戒口🙂
見到呢張相真係笑撚左
湊bb係忙 但點會忙到無時間影相呀唔係好愛攝影架咩 唔一定要自拍嘅 人地影你地 或者你影bb都得架啫 當你疫情唔落街 喺屋企都理應有超多相囉
佢呢d咁嘅kol 為左view數 乜撚野都public畀人睇 上至老公 下至屋企廁所支洗手液 好療癒嘅北歐分湯羹 如果有蝦毛唔同動態表情嘅相 一撚早po左啦 咁想個仔紅
事實就係佢分得好少時間畀蝦毛,唔係餵奶就沖涼 再唔係就坐櫈 照顧完蝦毛基本生理需要就走去me time手機根本冇相呃like 如果唔係就唔使連反擊都淨係得張即日嘅自拍可以放出黎(留意蝦毛件衫)

有d 1999 見到佢咁樣spin真係嬲

堅持全人奶又夠奶係冇問題
問題係佢得4餐
好多媽媽點解人奶唔夠要加奶粉
係人奶好快吸收 易餓 要餵密啲
唔係個個媽媽咁快上到奶
所以係咁佢冇唔夠奶個concept ?
淨係講好困身 同人奶好點點點
大佬個個好似佢咁有得餵唔餵咩
佢無論打字啲口吻定係呢排啲自拍都好似啲40/50歲精神狀態極度不正常嘅痴線婆
唔係特登笑9佢 明明「我邊捨得買吖......」呢句唔講好過講 之前修身運動啲自拍又迷之角度咁 好得人驚
其實讀者最有興趣
係睇阿媽同bb嘅得意互動囉
youtube一向係貓狗bb片view數最多

其實使乜搞咁多野丫
蝦乾有時間同蝦毛玩下、tum佢開心
捕捉下bb gap gap笑嘅畫面
自然有人睇啦
見到咁我都唔知講乜好

蝦毛希望你健康成長
大個仔識上連登
就入黎呢個po
睇睇你老母d威水史
cls扁到ET咁喇
我個頭都扁
但都未去到咁誇張
鬧佢嗰d問題又唔覆
Mon post蝦乾
如果你開live,一定會狙擊
本身食花生 睇完自問自答嬲嬲地
咁多絲打分享心得 比蝦乾話惡意中傷
以後唔好喺到教精佢 笑佢湊到個仔三尖八角算
仲有sponsor嘅話實追擊
扁到咁樣真係冇得拗
個仔大個醜樣畀人笑賴老母啦
真係未見過頭形扁到起哂角咁誇張
額頭對上成嚿直角三角形咁
狗改不了吃屎
唔受教唔認錯先係蝦乾
要自問自答去表演自己嘅母愛,睇到好撚尷尬
我都覺佢專登摸頭想遮 但遮唔到啦🙃🙃🙃
佢p圖p到連蝦佳嘅濕疹都好返唒
睇字都覺得陰公
明明香港冇糧食問題但係都要挨餓
講嘢有骨又酸咁
好似串 Sona 買名牌俾佢個仔唔實際咁
但又唔抵得人哋係「大户人家」
佢真係好唔識大體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞