如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
佢班姐妹而家得翻肥安主動理/ig提佢
其他凌辱仙同佢老母凌辱婆呀 sona都冇留言/tag了
大家都知要保持距離 明哲保身
我都有印象佢好似唔太滿意個陪月

我都有cap呢個
大佬呀你話你十八廿二生,湊左十年,就叫做"青春已獻給兒子"姐
生仔會走樣 其實好正常呀話 又blame個仔 痴撚線
賤蝦覺得自己生一次仔好委屈 蝦毛被安排著你做老母仲委屈呀痴線
話說蝦乾同Pamela 拍合拍片放自己Channel
但唔見Pamela有放自己channel?
佢之前同凌辱仙拍合拍片一人一條放係各自個channel到㗎
明思 vivi cheung 21/22歲生仔
都未講青春奉獻畀個小朋友啦
佢真係買左隻charlie brown公仔
分分鐘抱隻公仔既時間仲多
好似有講過pamela channel個條會遲啲上
蝦乾個種自我中心既性格點都改唔到

所有野都係身邊既人錯
佢就最慘最可憐最偉大
人湊b佢湊b湊到虐兒咁
好心檢討吓啦
睇到都心up 蝦佳都係一條生命嚟㗎
唔洗抱到有媽媽手
大家都係對事不對人。呢個post有新手爸媽,有人做幼兒相關工作,有人讀過幼兒課程.....大家都好中肯俾d意見為蝦毛好

正常健康院 6m 同 1 yr 要返去打針同檢查。就算大家講咩都好,蝦乾都可以用「醫生姑娘話冇問題喎」黎令大家shut up

至於係咪真係冇問題呢,呢個真係要蝦乾憑良心
本身都信,但跟著個閪老闆,都唔知係咪真係陪月問題啦
分分鐘係陪月不停叫蝦乾餵奶,蝦乾堅持一日四餐都唔定
有出糧俾陪月 可以隨便屌🙂
四大長老就唔得喇

working mom請兩個月陪月
啱啱睇好似唔見咗第一個comment?
我都見唔到呢個cm了
我都問咗老母當年餵我
佢話有奶又見我醒咪埋身餵囉
話餵人奶邊度駛睇鐘、數幾多次
根本人奶食咗就有益唔會嫌多
佢聽完話1日4次都話痴撚線
今朝仲見到
應該比蝦乾del左
陪月受薪嫁 做得唔好抵比人話
仲話希望蝦乾會聽下人地講
睬你都傻呀
講得十分好 絲打可唔可以去留言俾蝦乾
可能太多likes佢忍唔住del左
利申 我冇生過仔

其他蝦乾係生第一胎 都唔明點解要扮專家
如果啲拍片主題係講
點樣由新生爸媽變到好熟練 一定多人睇過依加
仲可以吸啲後生媽媽viewer

台灣蔡阿嗄第一胎個陣都係由新生爸媽拍起
撇除佢本生好紅先
呢個主題可以有新viewer
上咗年紀嘅觀眾又可以教佢哋點做
Engagement rate都高啲啦

不過蝦乾你都係返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞