如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
岩呀!除左因為唔鐘意自大蝦乾之外,都想蝦佳好,不要害左個小朋友😭😭
但會唔會更加埋怨佢個仔
未必,可以佢都會唔理,因為已經無利用價值
放心啦,只要maid唔係冷血,蝦佳應該好快會有正常日子過....
嫌個仔嘈咪叫maid長期抱住佢
蝦佳個樣好似想喊咁 唔係應該熄機抱一抱先咩
Hagone 要拎全人奶媽媽光環拍片
其實蝦毛呢個年紀開始好好玩
會成日講bb話, 同佢傾計會笑
對所有事物聲音都會好好奇
可以開始玩吓玩具, 同佢多啲互動
而唔係吊條絲帶喺到條條fing

見到蝦毛玩具都無件
但個老母就買埋啲charlie brown精品滿足自己
蝦毛真係好陰公

我日日收工就係衝返去同阿仔玩
攬吓啜吓索吓佢啲bb味
幾個月都無剪過頭髮, 根本唔想行開太耐
蝦乾仲可以去整指甲
指甲又驚有毒 又驚醒親個仔
又驚自己整痛...
我都唔明點解有初生媽媽會整....
我估個肚未大就要開始搽野
利申 9估 未大過肚
蝦乾老咗可以拍老人院vlog
整間老人院都白白的 看護的制服也粉粉的 好冶癒
一句講晒真係抵撚佢死
人哋生佢又要生 懷胎十月一定十個月都ff做咗媽媽可以母憑子貴收多幾倍pr gifts 點知霉過失業
mmm俾人屌咁耐都仲keep到咁多廣告搵佢 佢真係好需要檢討下自己
笑死 以為生咗蝦毛就可以東山再起 做北歐風媽媽
其實BB醜樣 但養得肥肥白白都好可愛
係佢自己湊得衰
新手媽媽表示指甲唔敢gel,耳環頸鏈唔敢戴,染髮唔敢染,妝唔敢化
生第一個個陣d醫院護士係咁迫媽媽們喂人奶
個陣又谷奶自以為又夠奶水
以為呀b有飲夠又無喊又有尿
點知第三日返醫院醫生話太黃血糖低唔夠奶
原來b係無力喊
後悔到喊死我
從此唔會再相信人奶論
生第二個個陣決心要喂奶粉
因為自知會食得唔夠多野營養唔夠(自知對海鮮敏感)
所以奶粉點貴都好,都要secure 我既bb夠營養
如果選擇喂人奶,食嘢份量一定要夠,甚至比平時多
營養要均衡,而唔係食減肥產品
更加唔係話飲黑糖珍珠鮮奶上奶(唔理你真心定假膠!!)
無腦!
得閒就研究下有咩湯水上奶
唔該蝦乾自知做唔到就放棄
無論喂人奶定奶粉,都可以做個好媽媽
未見過有KOL啲bb仔女可以湊到咁無陰公
個個一定肥肥白白成日笑 即使棟個兩個女好樣衰但係一定好食好住又同棟相處得開心(因為見佢地都成日笑)
蝦佳個相仲慘過劏房出世嘅bb
打從心底咁好可憐佢 唉
連者父母心 真係我見猶憐
雖然佳佳唔可愛, 但見到一個小朋友個樣落晒形扁晒嘴,真係會想tum佢開心,而唔係責怪佢
bb都有情感 bb都知人開心定唔開心架
其實bb好小醜樣基本上肥肥白白又圓碌碌咁好得意好好j
蝦乾湊到又瘦又扁點j得落呀
有冇多啲資料?
蝦毛個樣日日都呆呆滯滯 成個陳同佳咁 好冇觀眾緣
重要成日阻住Hagone拍片 唔珍惜出鏡機會 所以呢一世都唔會紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞