如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
原來佢之前咁多人睇搞到咁真係佢自己攞黎

日日瞓咁多個鐘你好唔好意思講將青春奉獻給兒子呀 屌
奉獻咗乜嘢
人唔笑狗都吠
成3張嘢你青春一早冇咗啦阿嬸
又懶9個仔
明明未有之前都已經「乾爭爭」咁
個B米唔米芝蓮呢我就覺得算
但屙結晶尿就一定係鐵一般嘅indicator 話佢知佢個仔飲唔夠奶
條友仲扮傻話唔知自己係咪飲唔夠水
我都係 問咗阿嫂佢生2件
冇講蝦乾呢件事
佢都直接話日頭2個鐘餵一次
我話蝦乾餵4餐佢
雖然唔中意sadelle 但係佢好似keep得好過蝦乾好多
坐月餐好似好好食好足料
可能真係錢作怪
本來我覺得教仔各有各方法
但佢個啲係最基本唔應該犯嘅錯之餘
係因為佢有拍片有人睇
佢係有責任保障viewers 安全
唔係一句「分享唔係教學」就可以推卸
exactly
有人信佢講咁湊b就慘了
一日四餐人奶
餵人奶食減肥藥
你咁講完蝦乾唔止無提薑醋,連坐月餐都無
算啦 佢唔會當呢到嘅分享係善意提醒
岩啊 睇返好幾個留言 包括我自己
都係由一開始食花生變成忍不住出聲提醒佢
睇錯做蝦醬
蝦乾你做full time mum做到咁係咪應該收一收皮認真反省下?
生個B咁耐淨係識得吹捧蝦佳做Charlie brown 幫自己gel靚甲 拍片仲密過未生果時
唔好話咩照顧者先了解bb需要啦 淨係見到佳佳個扁頭同長期被綁起張櫈度都知你點對個B啦
你再係咁啦 我哋一班痴線西一定會令你徹底收皮
佢平時食咁清淡同自以為係健康,薑醋同坐月餐可能唔岩北歐蝦食

唔知嗰時陪月煮咩俾佢食
驚出咗先就冇呢啲sponsor
點知冇人想sponsor佢
邊個sponsor佢
邊個就「拿」屎上身
我估係陪月做得唔好,所以蝦乾無分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞