如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
金牛座唔可以唔番工嫁
要做working mum
出咗去沙田同Charlie brown 影相都係出咗去做嘢
呢條真係,完全露曬底
邊有人會用「最」靚仔
黎讚一個同你三唔識七嘅bb
其他人最多都係分享下 邊似蝦乾乜叉都專家上身咁拍video同你說教
今次真係有圖有真相
btw佢個qna明明係想洗底
點知又反效果 又做加速師
煽風點火佢最叻
so true
無讀過書係咁上下水平
成日放蝦毛係張梳化到當佢公仔咁用黎影相
垃圾老母 養到個仔一日瘦過一日仲不知悔改話緊你啊蝦乾,未見過做人老母做到你咁
肥瘦仲有得補救
頭型係一世
個仔先岩岩出世就急住用塊巾
又唔識用

正宗裝備撚
蝦佳好似個陣仲肥過依家咁既
「大户人家」呢個 term 真係勁肉酸
講真小朋友唔駛買名牌都得
但 Sona 送禮買貴啲係禮貌啫
自用就唔同講法啦
好撚多kol扮野呃like
佢只係冰山一角

其次好撚多扮高級high class 想吊大陸二世祖
仲要玩小紅書哂命去撇除cheap男
咪就係 輕輕一句”多謝Sona姐姐”咪算
係要加多句”大戶人家”搞到成件事又酸又7
收禮物簡簡單單講句多謝就得啦
佢係要串柒柒咁 仲要tag個brand唔tag送禮個個
唔識人情世故真係冇得救
做kol但自己pr咁差
最7係自己又買celine chloe 以前又做假貨
又買銀包又用絲帶整玩具
到到人地話佢用baby dior,又話自己唔係大戶人家
自打咀巴
又係佢自己話想似佢
而家生出嚟同佢成個餅印一樣
就嫌個女樣衰
做KOL 除非你背後有團隊
如果唔係真係要你個人本身好有marketing + PR sense先得 一係你就專心齋做一兩樣自己叻嘅(bob叔 Beth Alfred Chan)
可惜佢兩樣都冇 亦冇實力可以專做一個topic
一開頭行小資女路線
用翻版再補鑊買返個正版已經知佢垃圾戇鳩鳩呃飯食
再加埋人格問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞