如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
有啦 訓矯型枕頭 兩歲前都做搓到既
其實蝦佳會唔會一早唔係人奶b 已經轉左飲奶粉

如果真係全埋身餵人奶 點會無餵到奶頭損或者乳腺塞呢啲問題出現?(本人比較小心眼 覺得蝦姨有幸遇到上述問題一定會出十個story呻 求安慰)

可能就因為根本一早唔洗餵人奶先安心食雪糕 飲台式飲品 同食減肥藥 (怪錯咗蝦姨)

同埋咁肯定個仔飲左6安奶
我上唔到奶 呀女一出世就無奶食要照燈
好憎公立醫院套人奶論
食唔飽照燈未又搞到班護士 都唔知咩心態
佢仲要繼續扮無事扮無辜 呢下先嘔心
訓撚醒未 肯面對事實未呀屌
仲要形造自己好好形象既知性好媽媽kol

你刪一次 留返十次
正常都唔會train個得兩個月嘅BB瞓覺
初生BB本身就係已經食飽瞓 瞓飽食
再睇返佢個”training”
就算之後佢覺得成功咗
蝦佳都係有小哭鬧10-15(我估分鐘)
咁邊係train啫

再講beth係畀錢請專業人士訓練
啲人問佢佢都話佢唔專業
做beth仔女同做佢仔女真係差好遠
認同。以佢性格咩都嫌辛苦,餵人奶咁困身,佢真係連續四個月做到全人奶媽咪?

另外,阿佳由1830起連續瞓10幾個鐘,又冇聽蝦乾提起期間要泵奶,亦從來冇聽過佢講乳腺塞嘅問題
仲話問心無愧
啱啱見到佢youtube del 埋叫佢唔好食減肥藥嘅comment
係咪代表呢啲意見都唔係善意批評呀蝦乾
其實呀小熊貓先生
可唔可以做返個男人
冇撚再俾個老婆癲落去啦
生完淨係識玩咩
做人老豆老母見到個仔個頭扁撚到咁都唔撚覺得有問題!?

蝦乾呢啲媲美柒婆既閪性格
由初初睇到好撚嬲
到依家覺得
咁撚多善意提醒 佢就覺得我地恰鳩佢
屌 個仔你既 第時有咩事 自己受返
Fancl回應

咩叫只是缺乏安全感
痴撚線老母黎 先岩岩出世就要train獨立
呢件事真係暗星柒
好心咁大個人 睇場合做人啦
陰啲陰啲咁又del留言
本身已經要經佢審批先出得街

cap圖入面問佢點解del留言個個comment 我都睇唔到
蝦乾幾時再出sponsor post
唉diu尋日應該ig qna問佢呢啲問題
係,戇撚鳩,餓撚到bb 就死先肯補奶粉
蝦乾又轉番隔週五出片?
仲要之前已經試過兩次
後底乸都冇咁pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞