如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
笑撚咗
不如蝦乾講吓有咩嘢善意批評你係有檢討嘅?定係你眼中所有嘅批評都係惡意中傷?
仲有 既然你無愧於心 點解要del youtube cm 同唔俾人起ig留言?你應該開放cm 俾雪亮眼睛嘅觀眾睇清楚係你俾人屈定係你係一個徹頭徹尾嘅自私精
最緊要唔好搞到媽媽產後抑鬱
蝦乾啲Q&A逐一回應呢排大家對佢嘅指控
仲借家衣post d 抱蝦毛嘅相
條友見育兒片view數節節下降 新片dislike就黎多過like 連登比人屌 連king jer講coffee個post都有人喺comment到話佢 嚇撚到吃手手 諗左幾晚終於諗到利用自問自答Q&A黎挽救佢嘅夕陽youtuber生涯好肉酸呀唔好咁多小動作啦

知道bb 0-3 month條頸唔硬淨
但係條孭帶又唔托實後頸
幫BB沖涼嗰陣,又由得佢斜斜地瞓喺浴盆
唔知佢奶夠唔夠 我只係知佢d奶好無營養
呢個真
洗底 Q&A

奶奶好錫我㗎!我有成日同bb傾計,唔係無睬佢㗎!

佢洗底洗到我都爭啲以為自己怪錯佢
但沖涼片 tummy time 結晶尿 減肥藥 半生熟蛋呢啲真係一秒叫返醒我
唔係求其出幾個story話自己幾愛自己個B就有用
係睇你平時啲片或者story表現唔出一個正常老母對bb嘅愛呀
根本就係
邊個會講得出個b身型好標準 痴撚線
我覺得全部都佢黎
你的粉絲就是你
全部問題都係按住屌佢嘅野黎set嘅
仲要陰d陰d透露自己俾人批鬥好唔開心
博人同情
呢頭話小朋友需要大人陪伴 頭頭就掟佢入黑房訓10個鐘
好嘔心呀啲洗白Q and A
下下講到自己乜都做齊做啱、好有諗法、所有批評都係人哋問題

有個咁要面咁幼稚嘅老母,蝦毛真係自求多福
假撚到佢
咁問心無愧又唔俾人留言?
佢又食得唔衡食 又餵得4餐
人奶好處多係多 唔係大撚晒架
而且可以奶粉同人奶都比
而家成日唔理個仔,bb細細個同父母attachment建立得唔好,分分鐘發展出psychological issue... 到時有排你受呀hagone
咪係 講到人地屈鳩佢咁丫嘛 叫你果99%支持者出嚟啦
見到佢買減肥藥買到扭曬蘿就知佢有幾為bb著想
而家有埋maid應該更加唔理個仔專心呃飯食
第二個幅即係怪個仔唔吸收太瘦搞到佢弱小心靈受創
死都要賴個仔
減肥藥呢樣又係痴 Q 線
佢啲人奶衰過奶粉啦
其實補奶粉根本無問題
佢不學無術唔識就收聲啦
遲啲仲可以將所有照顧得唔好嘅地方推哂落maid 身上,hagone係全世界最好嘅老母,係maid湊得衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞