如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
真係好想知蝦乾呢位working mom
有工人姐姐,又一星期先出一次片,又有小助手
咁佢呢24小時其實有幾多係me time,有幾多係比左蝦佳🤔🤔🤔
抑鬱在那兒?!?!?!
蝦佳發展遲緩咁款邊入到
(Sorry佳)

到時佢老母又話唔想蝦佳有壓力要有快樂童年一大堆理由架啦
傳說中話生仔智商跟媽媽
生女就父母各佔一啲....

所以啲人先會遣搵老公首先要睇下奶奶係咩人,
蝦乾奶奶應該都係啲挑通眼眉既女人....
一search就知原來玩過demo…
啲bot喺隻game入面 重要係真人唔相信佢哋,又睇唔起佢哋咁
蝦乾到底有幾唔鍾意蝦佳
蝦毛都唔知會唔會比蝦乾搞到發育遲緩
唔好講入男拔
正常成長都偷笑
蝦佳咁瘦 仲同佢blw
Blw玩多過食 唔好眼睇好多成功例子
失敗唔會放上網講 blw跌磅都唔出奇
一歲前奶係主食 blw食唔到咩落肚都係要補奶
睇蝦乾咁懶實唔會補啦
唔好盲目跟潮流啦 唔係乜都岩嫁大佬
要睇性格同你個仔有無咁既能力同本錢先得
咁輕都學人blw 真係痴撚線

我餵傳統個仔發脾氣唔食被逼轉blw
有買好多blw書 做左好多資料蒐集
識急救同個仔好肥先敢轉
轉完仲有好多四大長老說話聽
依家10個月仲未代到一餐 日日補奶唔會餓到佢
真心希望mon post蝦乾諗清諗楚先好決定
唔係揀棵菜 真係影響好大
生仔唔係玩玩下 一條生命黎
相信好多絲打都唔係針對你 係真心想你個仔好先講咁多野
蝦佳本來都投錯胎 出世仲要改壞名
之前只係單純覺得蝦佳好醜樣
而家直情覺得佢好可憐
見到芊芊ig好多廣告
蝦乾得olay真係好好笑阿

繼屎盤後 痴線西另一個成功例子
蝦佳好慘比阿爸求其改左個名
我個人覺得個名完全唔好聽
係囉 其實兩個都咁後生 完全唔明點解要咁早生
唯一解釋就係Hagone要揾topic 拍片 R Sponsor同埋創造自己年輕又靚又成功嘅北歐風working mum形象
好快就屌佢玩手指 幫佢戴手套
到時啲手指都冇得玩
好似醫院嗰啲着約束衣嘅病人
死咗就有free time
我仔都係頭幾日喺醫院無奶食
見佢喊, 但姑娘死都唔肯俾奶佢
嗰吓真係好抑鬱
到出院返健康院又話bb黃
要我地去急症
嚇到我死死吓
不過經過3個幾月時間
而家bb已經變左蓮藕人

bb無便便一日, 我都緊張到死
幫佢搓肚仔, 做下踩單車運動
屙結晶尿都可以拖咁耐
真係痴線!!!!
蝦毛真係好慘
最鐘意米芝蓮bb
其實蝦乾會行BLW一D都唔意外,除左因為夠潮,
我諗好大原因係因為BLW又可以擺到D食物好似好靚咁七彩繽紛
佢又可以大把機會拍條療癒BLW食譜
香煎法國魚柳無激素蛋餅
日式挪威三文魚飯波
香甜檸檬雞脾槌
仲可以SHOW下佢裝備撚北歐餐具
傳統餵食煮埋D嘔吐物粥仔放上STORY冇BLW咁靚
係破碎家庭長大唔係應該明白冇愛嘅感覺㗎咩,所以先想比最嘅愛佢個仔我聽嘅通常係咁樣嘅版本
每個人會有唔同嘅覺悟
睇蝦乾以前講啲嘢就似為自己最緊要
之前蝦乾仲話蝦佳係老積B
想陰d陰d繼承coffee個仔嘅路線
唔會有咁多肉
咪撚係
做運動都要tag coffee
想痴埋coffee度學暗星拍片呀?你慳啲啦
要改一改食譜

6粒陳皮魚蛋配CP XL蛋
紙包蒸三文魚配半碗白飯
檸檬一個 (無雞肉食呀 食檸檬又可以影BB慘慘樣)
No 唔係白飯!
係即食蒟蒻飯!!
你都唔了解蝦乾嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞