如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
BB一定係越肥越好
d長輩都有教 BB大個拉返長個人就會瘦
仲有 蝦毛得條絲帶玩
自己就買隻咁大嘅公仔打飛機
蝦佳也喜歡Charlie Brown🙂
pish
其實佢話多謝sona 送
然後加句小朋友大得快所以好少買咁貴咪算
又要響度酸人有錢
我覺得呢條問題係佢自己問
自己幾千蚊買隻Chanel耳環 但逼個仔玩條Chanel絲帶 呢個慈母真係環保界KOL
Hagone不如你出個DIY環保玩具video
sona見到有咩感受下次送d寒酸野算
十成都自問自答啦
咩叫”出左去做嘢” 即係去Fancl Event?
明明工都冇份就唔好扮working mum 啦
真心戇鳩
我求其撳入去睇小B啱啱生完無耐嘅相
一係唔post
一post都係自己抱 或者一齊床嘅相

我就當你平時淨係影佢先擺梳化/床/凳
咁你同佢合照有人幫手影喇啩?
做咩坐係張凳隔離都唔抱起佢呀??
“係最靚仔最可愛”
我以為問問題嗰個先係蝦佳老母
個頭扁嘅程度都睇得出佢一出生就當個b植物人咁湊啦
整個Q&A出嚟洗底都幫唔到啲咩
嚇親好似唔多對路喎 已經變咗畸形
佢唔諗下點解係得佢先俾人話啲照顧方法有問題
其他BB我地最多都係笑人樣衰
嗰陣佢都未知個女咁樣衰
依家彩佢都有味
好似埃及以前嗰啲咩法老王嗰啲奇怪頭型
平時淨係食花生但見到呢個真係忍唔住留言
bb頭型真係呃唔到人
如果平時有成日抱下搓下頭仔點會好似ET咁起角
蝦毛有佢呢個老母真係好慘,希望佢大咗唔好被人笑,可以健康成長
雖然佢都唔識教
但佢都起碼冇扮過育兒專家
淨係出咗生仔片
呢句真,不過蝦乾所有野都中意扮專家無料扮四條成個youtube界真係無幾多個
又係喎,可能因為其他人唔會好似佢咁喺度扮專家乜都話俾人聽?
佢所謂嘅出咗去做野 出event都係玩多過做 又冇壓力
愈推愈快
蝦乾幾時再有sponsor 逐個brand追擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞