如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
所以蝦佳又起度玩手指
岩岩睇蝦乾ig story,
佢repost 人地教畫Charlie brown
當正係自己個仔咁
見蝦乾湊仔湊到湊到亂咁嚟,其實佢係咪變左真mental?
佢自己個頭都好亂
做運動都半桶水啦佢
點同coffee真係學左好耐再考牌再教
一步步經營
蝦乾?識少少扮大袋既代表
淪落到要賣olay
抵制助養蝦乾蝦毛既brand

(見佢最近啲post tag呢啲brand)

蝦乾最愛LC煲 Le Creuset
Lady M
Adornmonde
Baby Dior
Stokke
Mamas & Papas
Blossom & Pear
Red Castle
Muji
Smart Cells Hong Kong 英國寶諾臍帶血庫
Ikris Jewellery
Tefal
Fancl
Pampers
Baby Swipe
Clarins
Hugsie
Dermacept_RX
Hair Receipe HK
an_autumn_night
Rankingdakhk 即食雞胸肉
Mzklifehk 石斛 凍齡茶
1010hopehk
jakewell
avene
shopmaholic / milkymumma 催乳曲奇
lifeinmotion
Pureplushongkong
Billytang
Fresh
L’occitane
Olay

PR如果唔想幫啲brand倒米
唔好再送野比蝦乾/搵蝦乾蝦毛賣廣告
Olay想話罷買都唔得cheap到唔用

裝備撚又出山
pk佢仲諗住blw?hamo正式certified
佢個仔咁呆滯 五感明顯弱 點識baby led weaning
唔好玩啦hagone 你咁啫係明推你個仔去死
好L憎啲老母為咗扮入流而做blw
根本唔係每種性格同發展程度嘅b適合呢種飲食
更何況成長曲線肥晒佬嘅hamo(佢老母聲稱冇啦下)
hagone正pk
人地beth又睇書學湊仔 佢又睇書學湊仔
點解睇到佢湊到蝦佳咁既呢下
丫 一定係佢個仔問題
佢就冇問題 佢係全世界最辛苦 付出最多既老母!一定係咁!
睇蝦毛日日俾人綁喺張櫈度
自己明明就用開cle de peau lancome 呢d貴brand
Sell就sell olay呢啲平價brand 畀fan屎
亳無說服力 搵妹妹仔kol都好過你呀
搵鬼信你咩臭蝦
想話比班惡意中傷既haters知佢有埋身餵人奶下話
行blw既首要條件係識急救
睇黎佢要表演gel甲隊損bb先
留意返
佢本書寫明係 基礎入門
不過已經估到佢好快又會扮晒專家教呢教路
以後見到 stokke 淨係會諗起蝦毛條坑
sponsor 佢真係好倒米
同埋有抱仔
好mean但真係講中晒
埋身餵6安
能人所不能
佢生完仔後有冇post過唔關湊仔既野
冇follow佢
加埋扮才女有睇書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞