如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
仲有成鳩日扮有產後抑鬱
係抑鬱就唔會去event又修甲又盛
呀嬸扮少女扭屎忽俾人影啦
產你老味
其實我未生仔
但我睇vivi 明思 beth個啲都好開心
佢view數低我諗主要係角度太冇新意
仲要一連係咁chur育兒嘢(但又唔資訊性)
佢老公有車 娘家又似小康
但佢都冇用名牌 我見佢最肯揼錢就係買日本製嘢

原來maid已到
唔好扮野啦蝦乾
平時8:30pm掟蝦毛入房訓
自己就用cctv睇住bb(佢自己講嘅)
即係有睇cctv嘅習慣
加上有姐姐喺屋企 起碼廳 廚房一定有裝
真係想知bb做緊咩一定會開電話睇live motion
唔洗扮到隨時都好掛住仔仔喇
呢個最撚嬲
就當佢而家好返
佢生完一出嚟已經加密出片量
又唔係明星冇乜逼佢 點解釋
唔好侮辱真係有呢個病嘅媽媽啦
都係果句 咩人就有咩質素讀者
真係傻傻地 見住蝦乾成日唔理個仔喊 又唔戒口飲珍珠奶茶 真係覺得蝦佳好可憐
蝦乾真係加速師黎 個post越推越快
因自卑而自大

Ha Gone 真係
有人肯做佢伴娘,仲不知感恩
啱啱睇佢啲所謂story 睇得出佢好想洗底
但啲語氣態度真係閪到不得了
唔洗用把口用文字講到幾錫幾愛個仔
係愛錫個仔就唔會餵人奶但想試減肥藥啦
洗唔到底㗎喇 專心湊仔仲好啦
D Q&A 似係 haha 自己作
急救維護自我形象
大家問「消失的老爺奶奶」呢?
佢就即刻撲出嚟話,都有接觸老爺奶奶
小仙辱都係神枱仆咗落黎啦,宜家睇只係2條臭bitch係到扮fd嘅對話
我舊同事都抱到包手
但佢有講係自己抱得唔啱
同埋都唔會冇手抱BB嘅相
佢咁鍾意影打卡相 有抱仔仲唔搵老公影一大炸咩
佢都知個仔條頸未硬淨咩?
咁之前又訓練佢抬頭?
同埋我又未見過有老母會嫌影得樣衰而唔po相囉
個個都恨不得全部po哂出黎啦 扮乜野

蝦乾洗底大會開始啦
1. 你個兒科醫生唔該直接開名 個仔瘦到咁 餵人奶會叫你唔洗介口 好極有限 其他媽媽可以blacklist左個醫生 定係 #你的醫生就是你
2. 你確定99% follower係支持你? 真係藍絲想法 沉默大多數就等於支持你?
3. 原來你成日抱bb 坐凳只係為左俾你影相放上ig
點解釋個頭扁到咁

由小資女vlog追到今日 闊佬自己對bb慳到死
淨係顧住自己形象 其他KOL媽媽開頭都有半年無片出 偏偏蝦乾加速一星期一片
哦 原來因為影出黎自己樣衰 所以唔抱個仔
屌 擺明自己樣殘又甩頭髮唔post出嚟啦
佢唔係出書教人影相咩自己set機影冇難度啦
Moon住post自己作q and a 再洗底

應哂我地話佢啲野

真心咩
咁樣衰

佢淨係識得講呢句
有冇諗過個仔其實肥肥白白先係最好
係小時了了,大時變啊佳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞