如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
2230之後到第二日
痴痴地 咁一日4次就好似食藥咁
扣左8個鐘訓覺時間
16個鐘 每4個鐘一次奶
同埋佢私家無痛係咪開刀?
冇睇過佢片 唔清楚
但佢個頭由圓到平到有條坑 唔會關生產事啦
都過左4個月 幫佢轉下頭仔受下唔同邊既力 抱多啲都唔會咁平

bb骨仲軟 頭啲骨未生用
個原理好似長期仰床 都壓到壓力瘡
啲骨咁軟 成日訓係椅同床咪咁
希望佢見到會去睇下補唔補救到
遲啲生定左就係咁多
其實飲奶粉又無問題既
不過如果真係扮餵人奶既話就好on9 唔知扮黎做咩
唔扮佢點攞做人老母嘅光環
呢啲虛榮佢點肯放過
佢日日咁餵 又唔見佢話乳頭損 又出幾個post去歌訟自己
佢有講有時會泵奶 for佢出街嗰啲
咁有人幫佢餵
但平時提都冇提
以佢性格似用全埋身去突顯自己犧牲同偉大
究竟蝦佳上一世做咗幾多陰質野
今世先會投胎做咗蝦乾個仔
扮好為bb諗
寧願自己辛苦啲 困身啲都想bb食好啲
佢仲成日講咩 餵母乳好處媽媽都知 之類
一黎 好多人想餵都冇得餵 唔夠奶
二黎 佢唔夠食有幾好都冇用啦
好快手
唔該fancl 下次唔好再搵蝦乾
fancl會唔會極速割席
蝦佳頭型扁到似呢隻:

樣就:

Charlie Brown圓碌碌唔似啦
蝦乾又倒米 啲sponsor再凍過水
你講完閪乾好快就會講ga la
唔認輸掛 其實餵人奶定餵奶粉都無所謂 最緊要bb食飽 健康成長 無謂俾外界既言論限死自己
唔好為左人奶媽媽既光環搞到自己咁慘
mon post ha唔洗公開認錯架 肯照顧返好蝦毛 搓返圓個頭同食多幾餐奶就得
發現呢個po有返1個負皮
mon po蝦忍唔住了
係啊!!!
個時我生完未上到奶 啲姑娘叫我長期比佢啜住就得
但都係一滴奶都未開始有
我有主動要求過補奶粉 但啲姑娘唔比
話我要堅持 人奶係最好

講真,我做阿媽都唔介意個女飲奶粉
點解啲姑娘要咁堅持
寧願個bb餓 都唔要比奶佢食
好痴線!所以bb一出院 我就人奶 奶粉兩樣一齊食

FANCL 回覆啦
佢話4餐 全埋身 堅持人奶
人奶咁快吸收 一日4次邊得
佢食奶粉/唔係全埋身都唔奇
係佢成日要吹奏自己好大犧牲好為個仔著想好煩
佢話佢個仔其實唔瘦 有人地6個月大咁重
一係佢個仔有平均6個月咁高
一係佢個佢超重
條成長曲線拉到咁高 蝦佳邊忽似
咁超重都好過而家咁瘦ge
好過食垃圾媽媽奶
間接食雪糕 生蛋 珍珠奶茶 月餅 好似食奶粉仲健康
而家仲幫老婆追埋八掛
呢個老公唔話得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞