如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
好同意你嘅講法
其實佢真係好癲 自己都食唔夠 點夠營養俾bb
仲要一日得4餐......
人哋食飽米訓囉,放多兩件玩具米唔阻住hagone拍片囉。根本自己拎嚟既
我養隻貓仔都買到成屋玩具 真係睇得出佢幾愛個仔
佢又無做d傷天害理嘅事嘅,係mk同造作加上唔到大枱又要扮大袋啫
教蝦佳整死d 螞蟻
賣淘寶餐具厄人算係咩?
我隻貓都食得多餐過蝦佳
絲打應該係講老泥m
藍絲搵藍絲蝦乾賣廣告
符合蟈情
不過點知1個鐘都無就收皮完場
真心諗唔明點可以一日食4餐
點解要咁樣對bb
雖然餵奶真係好花時間
有時一餐食成個半鐘, 兩個鐘
但見到個仔食飽個肚仔脹卜卜
又瞓到冧冧豬咁
幾辛苦都值得

蝦乾真係新手媽媽最好嘅反面教材
每次睇完佢都會好好警惕自己
辛苦你啦 媽媽真係好偉大蝦乾呢啲真係唔配做人老母
我同動物講野把聲好自然高8度
佢可以把聲又沉 又港女tone咁同佳佳講野
蝦乾唔係好老母就梗㗎啦
但唔使搵個偽太偽老母mmm1122嚟比啦唔好得蝦乾幾多

不學無術嘅老泥m以前係靠賣淘寶衫褲扮韓國貨
仲同佢老母一齊串柒柒唱雙簧話d妹豬苦主on9 無人揸住支槍叫你買老泥m d吊高咗十倍價錢 貴過鋪頭嘅淘寶衫二手老泥衫

即使依家佢都久唔久拎d二手嘢出嚟扮到好少用咁賣又係貴過/貼近原價賣

佢個女老泥晴半歲前佢都係丟畀阿婆湊 自己生完幾日就掛住去放風啦 老泥晴長期咬奶嘴兼無乜玩具玩 成歲半先識叫爸爸 到依家就2歲仲係食緊雪藏雜豆糊仔
衫褲鞋襪永遠唔fit size 夠膽死著足年幾 由裙變衫 由摺腳長褲變五分褲 仲成日無褲著 喺屋企就算唔著褲都要著住對出街鞋 唔怪得個女出幾次玫瑰疹病毒...不能盡錄...
老泥m兩公婆就成日充大頭用大大個logo嘅牌子嘢(當中有二手有淘寶啦)個女就用淘寶之中最平最cheap嘅貨

睇老泥個post都知佢個女都畀佢湊到發展遲緩咁

蝦乾虐兒式湊仔就無可置疑㗎啦
唔使搵人同佢比 就算要比都搵d全心全意照顧bb起居飲食嘅媽媽kol
更加唔使吹奏老泥m依d偽老母
佢生b都係為咗延續佢個偽青梅竹馬愛情故事同埋乞食生涯
仲想硬推個女出嚟做飲食kol
蝦乾del左olay個post
mon po蝦
藍店都無job俾你撈呀
藍絲KOL都無得你做
湊好個仔先啦
我都好想知
支持olay向蝦乾追討番廣告費
好似垃圾會咁 DQ應該追返d糧
隻手仔瘦到
點解床頭唔係放charlie brown㗎!好過份囉蝦乾
推爆9就可以去新po喇
因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)
https://lih.kg/2254918

11要加埋扁頭單嘢先
真推得快 又一個post 蝦乾加油唔好比佢停!
唔好話動物,有時見到隔離枱有啲bb都會忍唔住隔空同佢玩下,點解自己生既可以由佢喊由佢餓

可能佳佳未出世,已經隔住個肚俾老母話緊
「衰仔,你腳頭唔好呀,未出世已經搞砸呀媽生意大計」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞