如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500(9)

1001 回覆
79 Like 2 Dislike
精彩精彩 蝦毛嘅加固之路應該會好好睇
blw唔係話你想行就行
要睇bb對食物有冇興趣 識唔識對嘴 識得坐直未
唔排除蝦乾好想蝦毛識得blw 黎滿足自己成就感

睇死佢重點唔係加固 係離乳
總之唔困身就冇產後抑鬱
好心咁抗拒餵人奶就咪攞人奶光環黎J啦
咁cheap 都要接 無錢開飯喇?
你放心 我肯撚定佢之後一定扮專家拍曬片講blw點點點
絲打你放心
佢一定會行BLW
咪囉
見親d bb床、凳、bb車
多多少少都會有幾件吊飾玩具
好可憐係咁搵topic黎拍片,個仔食野方式轉完又轉就係配合啊媽拍片
難得有sponsor
邊個仲會送野比個癲婆
奶都未飲夠就要開始BLW
到時蝦乾又大把題材拍片啦
個個媽媽爭住向佢詢問食譜
行BLW, 阿佳鍾意食幾多就幾多, 阿媽唔洗喺身邊spoon fed, 唔使牛咁眼望實進食情況

唔知到時 ha gone 拆甲未?gel 甲又處理食物嘅話好污糟
有maid處理食物同清理現場嘛
蝦乾可以專心拍片做blw專家
不能同意更多
大佬呀唔好玩死個仔啦
陣間BLW一知半解啃死個仔又唔識急救
唉 痴撚線
無錯
我唔識急救所以就情願慢慢餵
好撚癲呀佢
個個都BLw 所以佢都要
成日刷存在感 冇左social media會死咁
遲早玩死個仔
唉 蝦乾已經又扁頭
又食唔夠奶屙結晶尿
陣間老母為咗潮同me time亂9咁行BLW
繼續山區兒童咁缺乏營養
仲要心理有缺失
so9sad
設計對白
蝦乾: blw係對bb好好 醫生話冇問題
又可以比阿b 佢自己選擇 就算仲係bb 我都會尊重我兒選擇

冇一樣嘢係畀bb用
自己識食飯,就係食蝦乾平時煮俾小熊貓嗰啲少菜少少少肉半飯無汁乾爭爭餐
咁中意 係咪會買晒佢先?
定cap完圖就算?
會影響智力加面部 蝦乾真係唔理?自己個仔都唔理,由得佢死咁 呢到啲絲打仲似蝦佳啊媽多過佢似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞