消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
 連登仔唔上得fb
只計民主黨,公民黨,毛孟靜,張超雄支持者
其他人都係搞分化
所以黃營從來都唔係抗爭
所以大家從來唔係同路人,唔好再講咩分化
其實好多人講過好多野
包括影子議會
我見微博都幾多人支持留任呀
無睇
連登仔就係唔識後備plan
淨係識一條路走到黑
泛民點會同你冒國安法博
食人血饅頭就識
是撚旦啦,劇本寫好係咁,鄭鬆軚都睇穿你班飯民一定留任,而家一齊留任
嘩咁睇嚟要計埋中國十三億人
越講泛民越似共產黨
人地一句就收咗你皮啦 賴乜鳩姐 接受咗委任點樣反駁依句啊 講啦 泛民好識行好識plan啊 行咗廿幾年帶領咗我地爭取民主未? 帶咗我地入兩次委任議會囉
你又唔係連登仔?
依家就係講緊成為體制內既得利益者仲點會幫你落實普選
香港有民主邊個保佢地就業
你呢啲正宗又唔識政治又無後備plan
根本影子議會係另一件事,可以由另一批人搞,例如初選勝出但無議席既人。同留任不留任關係不大。
睇fb 都係一面倒 反對委任wo

乜你淨係上連登?
 連登仔唔上得fb
我見微博都幾多人支持留任呀
嘩咁睇嚟要計埋中國十三億人
越講泛民越似共產黨

那埋師承蚑徒華,蚑徒華師承邊度呢???
點解唔可以接受委任,照舊留係度磨爛席抗爭? 有民調支持喎!你反駁到?
你識係識行一條路咋嘛 我地泛民就識行幾條 又識進攻功能組別 又識地區直選 又識接受招安 三條路識多過你啦
借位推

t.me/igsavehk
好大嘅民意喎
仲有 我磨你老母咩 對上一次議會抗撚咗係邊啊
好快可以做埋人大政協
你要人地承認你個影子議會,你就唔好增加非法議會既正當性、合法性
正如我成日都講,限聚令都係惡法,你可以怕肺炎唔去聚集但唔好報狗趕啲聚集緊既人
算啦,有泛民呢啲層壓式sales+你呢啲傻仔落氹
香港點可能光復

鄺仔果堆就係初選勝出既泛民
點樣無衝突?

今鋪大家都好清楚,泛民唔只等於共產黨,仲等於icable,仲難cut過icable

我依家更加明白點解英國佬死都唔肯直接俾bc香港人,因為香港人根本唔撚係citizen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞