消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
係呀,因為保皇党畫幅畫都幾千萬,但係民主党最多問林鄭籌左幾皮野
11點有直播?
因為泛民為咗十萬出賣自己原則,睇到未?
本土無機會,建制原則就係做狗
分化言論, 你講之前有冇用過腦, 一係熱匪狗賊, 一係五毛吧
李柱銘幾時同基哥道歉
一向,我同你老咗都一樣
而且冇老嘢,我哋好難贏
而家有本土派係個議會?
所以佢地泛民第一日都仲唔明依個問題係有幾大獲 \\
佢地根本唔明白今次問題既性質
諗住用民調就解決到糾紛 就知佢地係幾蠢
當去留問題變成大是大非問題 而唔係純策略問題
一定會變成唔係你死就我活既問題

依d問題唔係今晚一家五口出去食中餐定食西餐
大家投票多數決定就可以輕易解決既問題
呢個真,佢地就對得住自己票
但係我投完佢地又放水又唔返工,仲好意思問我點解屌得咁大力?
係囉
人哋一以貫之就係搵著數
立惡法
實有㗎
但到時落唔落嚟係另一樣嘢嚟咋嘛
當年國民黨咪又好撚威話漢賊不兩立quit左聯合國

依家就被中共逼到聯合國門口都入唔到
問題係主留派除咗投共之外,無可能搵番立法會咁上下人工。
所以之前蕭生都笑主留派係overpriced嘅
講得幾好

之前去得太盡嘅後果
泛民出席仲衰過建制(平均黎講)
唔返工有糧出,知唔知咩叫敬業?
我最唔鐘意佢老點我話擋惡法嘛

為錢咪為錢囉

人人打工都為錢架啦

做咩呃我話佢愛我先
我身邊全部人無論咩年齡段、職業、學歷、收入,都冇人支持佢地留任。佢地民調點做出黎?
熱狗話跟我已知結果
唔係有 dq 照參選,係比人 dq 左
咁平時係唔係都要有人選呀?係唔係有民意?
依家有閪呀?
鼠目吋光
所以華人好興將政治問題上升至大是大非既道德問題
好易就令自己無灣轉 身段唔夠柔軟 令大家都無退路 唯有鬥落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞