消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
我係唔明十萬真係咁發?
明明佢地好多係專業人事嚟
咁班專業人士有無為咗做議員唔做本身份工呀on9

本身搵20萬。做多份10萬又唔洗返齊工可以射波咁就唔係貪呀,一係你捐糧唔該
用議會嘅時間, 做多幾個手術打多幾場官司都唔只啦

搵嚟講
你以為做律師一定有job架傻閪,係嘅話OMDB就唔會唔返工都無job接啦,知唔知有啲法律系畢業都走去做警犬呀,劉德華有錢就代表個個藝人有錢?
立法會有法例話唔返工扣糧咩?
你都開口埋口十皮啦

你自己唔去求證😂😂😂
之前聽明居正佢都prefer留 佢認為議員身份係國際聲量大d 正如我地睇美帝個邊都係睇議員講野多過民間團體 講真我都幾認同
咩呀
又係你話本土派咁有原則
唔應該接受不公義選舉
我咪用強姦非禮呢個比喻
佢哋仲有冇心做先。。。。。
佢唔熟香港議會喇,如果佢知香港有OMDB個啲連落樓下投票都唔記得嘅撚樣。我唔信佢咁講
民意,笑撚死人
佢依家只係計個15個議員支持者既意見,
民你老母咩
支持者都唔夠一半支持去馬,收皮啦
係10萬1千
Post咗link,未計其他福利
呢個point有人回過你了吧

可唔可以唔重複啊
因為泛民就係廢
其實講緊五五波,仲要係呢班議員既支持者五五波。泛民根本危在旦夕,香港既潮流必然向本土派靠攏,呢樣野可以從反送中本身,同埋自決派既轉型成功睇得出。

利申唔care去留,只係回應下你覺得泛民企穩民意「主流」呢點。
是但啦
留唔留都改變唔到咩
佢地想留咪由9佢地
佢地留低咪睇下佢地有咩作為囉 到時再恥笑佢地
同埋唔留不嬲都只係連登圍內既意見
事實都有班死忠撐留任
日日互屌有撚用咩 煩撚到嘔
唔講原則。佢地返工小過保皇黨點解唔係特別發
是旦啦
如果飯粉覺得飯民而家淪落到要同奶共狗比爛既
咪由他去囉
同埋唔留不嬲都只係連登圍內既意見

咁佢今次個民調都有4x%叫佢地走喎

全部連登仔來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞