消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
咁阿黃碧雲有無為咗議員份工放棄教書呀?做得多一份工就唔係貪?無撚野呀?一係唔該你捐糧喇,唔好同我講話你返工唔出糧呀?班泛狗成日射波都有糧出呀
個民調係邊到做,我冇做過
反蒙面法係閣下你去JR?

睇吓個 Plaintiff list 先啦
咁點解唔敢公投
蘋果 Facebook 有個泛民 fans 話公投輸既機會大所以玩民意調查最公平

又係你啲連登仔話議會抗爭冇用既
咁我開嚟把鬼
我反而想睇有無機陣間炒車,唔係15人全部留低
不過議會wfc,留既遲早拉布中國安法
唔洗交戲咩
Jr 要錢同 d 錢係佢地出係兩件事 wo
叻啦叻啦
捉到人字蝨啦
俾你秒左泛民打手啦
齋睇個朵好似好勁,睇真D鍾博士D往種無論政治定MR,你就知乜底囉!!
一定唔撚會捐啦
黑警:又係你地成日屌我地話無用,咁我721點解要出黎

好肉酸 夾硬做到個結果係咁
冇話加唔加入咗就滅到,宜家係要睇國際形勢去做決定既,留定走都冇乜點影響其他國家幫香港既,咁嘈黎做咩呢

我淨係覺得連登仔輸打贏要好核突
輸打贏要到連香港民研都質疑
果班旨在引戰姐
琴日已經努力開工
香港民研點解唔質疑得?
齋睇個朵好似好勁,睇真D鍾博士D往積無論政治定MR,你就知乜底囉!!
終於見到一個正常少少既comment
咁你講議會入面邊個係非專業人士
你講到過泛民議員半數我話你叻
個個唔係社會賢達就係人氣高企
要搵十萬有幾難呀?
要搵錢點解唔學湯渣投共
依家佢地又變咗唔賣港喇? 明明上個月佢地都仲俾你地講做泛民
所以你話死唔死
其實一早估到又會有依一日
不過天要下雨 娘要嫁人

當初雙方講野講到太絕 講到太盡 於是大家咪無灣轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞