消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
咁咪證明律師唔一定搵大錢
部分連登仔話民調係假添
肉酸到
魚彈論
之前民調唔接受委任多喎
如果將去留問題放大成大是大非正邪黑白既問題
你就一定預左會有今日既爛局
依家唔係你今餐選擇食意大利粉定食海南雞飯既問題

中國人有時就係好易將好小既事就上鋼上線
所謂漢賊不對立 唔青筋暴現唔舒服
十萬人工
私怨多到

私怨還私怨咪上腦
而家係覆巢呀
參選無問題,接受委任先有問題

係民主党屌人接受委任先 wo
你確定將來仲有得選?
如果HK01係岩,個民調仲要係 DQ 埋其他唔係 list 入面既民主派支持者,個list有民主黨、公民黨、毛孟靜及張超雄,例如慢必支持者不在調查之列。

咁問其實都公道,問題係如果連核心支持者都有近半人反對你,咁其實已經恐怖。
推呢個啦
咁你問點解屌泛民大力 d 呀嗎
另外 佢地差唔多個個有官司係身
你會點幫佢地?
我要屌藍絲我去香土啦

咁係咪阿象哥廢

飯民揸流攤就冇問題?

況且我又冇投過DAB票

佢地廢唔廢同我無關!
新加坡一定又有比美國制裁過啦。咪撚成日戇鳩鳩拎人地國家同香港比,有一定參考價值但唔係樣樣野都一樣,唔係人地國家係點香港就一定係點。

講撚左叫販民出走,聯合人地政府做野,而家留係個濕鳩議會,票你又投唔贏,布你又拉唔到,仲要當年你有份搞到自己咁撚樣嘅,淨係袋嗰每個月十皮野之外仲做到D 咩實質嘅野改變到個局面?而家要做嘅講左咁撚耐都係破局,越早破香港越大希望,成班販民阻撚住,一路所謂守住議會你又守唔到,咁不如大家早D 放棄去贏緊嘅戰場進發好過啦。而家有幾千人鳩啦鳩告鳩坐,販民究竟知唔知點先真係幫到呢班人?叫個政府放人呀?販民真係屌都嘥鳩氣。

販民真係留嘅話唔係「唔係同路人」咁簡單,係直頭敵人嚟,因為佢阻住左香港嘅破局令香港人呢個brand 嘅剩餘價值燒得再耐D 燒到冇為止
之前兩次唔承認,剩係承認今次?三局兩勝計埋佢都贏一次仲要慘勝
好呀
咁咪留囉

我都想睇下你地所謂嘅抗爭意志係咩 咪撚講一套做一套
所以咪話太上腦

咩係主,咩係次都唔識分

起晒鋼,以為自己拍緊戲
正on9
話連登仔獨裁算唔算私怨?
共產黨:
國民黨收皮
而家日軍壓境 仲內鬥
贏咗先得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞