消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
所以直接無視泛民已經夠
唔為錢咪叫佢地捐哂份糧 law
聽講好多要好似sales咁r單架咋
我搭句現實都On9!!

你就真On9囉,用林作比??佢咁嘅背境做RM有乜可能搵得少過Bar??
民調咪就係反擊既武器

我個人直情支持公投添

正如當年陳雲起選舉論壇幾威水幾大聲,咪又係被選票收皮

大聲都要有ground 架
而政治野,民意永遠都係最硬既ground
熱狗收皮
而家大軍壓境,仲內鬥
贏咗先,得唔得

同埋實際上泛民支持者(中老年人)先係重點
一半半咁少,即係差唔多每邊45%
撐總辭其實算好大比例
比十皮野你隨時凌晨三四點比人拉, 比人國安好冇, 銀行戶口又開唔到過
電視佢自己問卷經過設計唔只靠呢題去 dq 人

最簡單既嘢偏偏最少人做
成班連登仔又話各做各 咁你本身都expect佢地係個議會都係廢 佢留定辭wfc咩
真係打好其他戰線好撚過啦

好啦民調都出埋啦 又要輸打嬴要
如果係壓倒性優勢就係既
佢自己係電視講既
HK01:
//民調問卷設3條問題,包括分別問及有多支持或反對民主黨、公民黨、毛孟靜及張超雄留任一年,以及辭職離開議會,並要求被訪者確認其是否上述議員的支持者

支持留任和離任的人均不過半,支持留任的受訪者較支持離任的相差不足2%,有7%受訪者回答「一半半」。//

即係只係計核心 fans ,唔係整個非建制派,如果核心 fans 都可以五五波,2%根本係統計誤差以內,其實好恐怖。
大佬呀

藍絲不嬲敵人來

呢樣飯民本土共識架啦

而家係屌緊飯民啲豬隊友喎
收到風開始萬年國會緊係狗衝啦$$$$$$
開撚大咗個頭
又要供樓
又要威

唔做議員有咩做,你估個個大律師飛機師咩
然後無壓倒性依然一口咬定對方係錯

「你睇下你幾獨裁?」
同藝人一樣,劉德華同梁朝偉夠有米咁係唔係個個藝人都有米?

你有人際同有料即跟好師父又打得叻咪大把生意搵錢,兩樣都無窮到閪呀,唔係點解有人法律系畢業要做警犬,同埋宜家律師太多case反而唔夠多根本唔夠食
即係唔屌建制派,就唔屌得泛民?
拜登好波
而家大軍壓境

仲投敵?

投完敵仲要我撐你?

咁咪即係我都投敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞