消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
咁鍾庭耀所有民調都係做馬?
同保皇黨一樣
鄺仔最近先買左千幾萬既樓,你叫佢唔做?
泛民班人覺唔覺得自己好可笑
人多時又乜都唔理 比建制搶晒位時又唔理 頂多係講句蛇齋餅糭
到本土派上位滅建制 泛民又話自己要留任 仲有法治
泛民 唔好阻撚住 由釋法到國安法 你個法治只係幫鳩共產黨
企開D啦 泛民
反正對議會冇公別 留咪留囉 不如迫下佢地交個plan黎緊會點抗爭仲建設性

個弱智仔應該平時冇honesty。
即係你話朱迪慢必為左光環?
佢地就係知,呢屆真係最後一屆,有萬年議員咁荀嘅工唔做就本
唔好諗住以退為進,慳啲
佢都講明份問卷設計會 dq 走佢覺得玩野既人

反對留任,dq
咁叻,你唔好帶頭?

$100K 人工好多 ?
咁呢個所謂「均不過半」,係有冇分political affiliation?
原來連登仔最叻係輸打贏要
就係唔夠.

本身就係唔應該搞咩民調啦
你係議員黎架, 人民選你上去, 係你去負責做政治判斷
唔係叫D市民代你去做
如果你市民決定, 咁要議員黎做乜
咪就係,十萬蚊一個月 wo,點唔做呀
依D野信不信由你 講真只可以做參考
太多因素影響到民調 例如我係紅過共產黨咁我梗係想佢留低聽我話/又或者我係藍 唔想泛民係立圾會留低我都可以話係真泛民 支持佢地走
係委任
全盤接受
大佬,個門欖咁低,我都受啦
肥佬黎加成?
咁有咩公平得過抽樣? 網上民調唔會有藍絲扮黃參加?

我真係想知,依家係你地標準,有邊個議員唔賣港?
有冇人兩邊都冇意見?美國對呢樣都冇乜意見,都係覺得滅共重要d
上次都唔係focus group

同樣地今次你話Random sampling 唔包藍絲,唔講當中幾多人白撞啦,仲要唔過半支持,所以唔好拎今次打飛機博留任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞