消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
唔好玩啦,美帝個邊睇議員講野多過民間團體係因為班議員係由選舉產生,真正民意代表,你會唔會在意中共國人大鳩噏?
真係當人地唔check架咩
係嘅話點解外國過官唔同保皇黨由其功能組別個啲見面
反而國務卿要見個dq咗嘅羅冠聰
羅冠聰就係話俾大家聽真正嘅民意比虛名仲有用
我指連登仔9成想佢地走姐
同埋你都識講4x叫佢地走
咁的確想佢地留既多
咪由佢地跟
日嘈夜嘈好撚煩

利申:想佢地唔留
佢4x%仲要係佢地自己啲支持者啊好似
羅冠聰咪就係通過選擇嘅真正民意代表攞,而家接受中共委任嘅係?
下 咪咁戇鳩本末倒置
我係市民係我提方案咩?!
我係想聽佢哋方案喎
佢地自己友有一半話要辭
出面就大部份想佢地辭
其實係大半香港人話辭
仲有呀,人地外國當然check你咩料啦,上年葉劉同幾個港共土共議員咪去咗美國見美議員,不過人地睇你唔起咁解攞
無人叫你提方案
我係話無人係必須提方案 因為上高講嘅原因
最多只係比到方向你
無衝突
重啟到選舉咪接受選舉洗禮囉
問題係重啟唔到呀
而家有民調支持,雖然唔完美,但都解決左認受性問題。
https://youtu.be/xtWfRUdU3Xs
上星期睇既 印象冇咁深佢仲有其他point 可以參考下
https://youtu.be/xtWfRUdU3Xs
上星期睇既 印象冇咁深佢仲有其他point 可以參考下
好多建制及中立支持者支持走喎。
係啊
反而建制啲大佬好高興
你得三百幾票支持,少撚過689
邊到有認受性?
我係有接受訪問嘅其中一位,我話係本土派,所以我都唔知係咪唔計我。。。

講真留唔留既正反理據真係兩睇,所以我都係投咗一半半。

去整個民調,去表示對支持自己嘅選民負責,講真其實又錯唔曬。

不過亦都同意即係佢地冇為其他非支持者嘅人負責囉,之後班人唔投佢哋,亦都無可厚非。
最好笑係問人係唔係民主黨,公民黨,毛或張超雄嘅支持者,佢地唔班其他人嘅意見包括人力支持者,咁即係只要唔係依兩個黨同毛張二人嘅支持者就唔係同路人啦,咁以後本土派屌柒佢地就唔好話分化,因為佢地分化先
敵人支持的,連登仔都支持。
抗爭喎
無衝突 咁你諗下重啟選舉嘅原因先
參選人都接受咗委任 點解要重啟選舉
2千幾人篩淨739人
柒婆都唔只739票
依家佢地739人仲要除15
屌佢老母完全係反民主派嚟
屌,冇聽live又冇新聞有講e 樣

就算係黃營都係支持走多啲喎 依條又唔計?民意呢?
梁君彦:歡迎民主派留任決定
https://lih.kg/2222390
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞