消息指民主派民調留任及離任支持人數均不過半 惟支持留任者稍多!

1068 回覆
25 Like 256 Dislike
咁宜家又屌佢又屌埋泛民有咩問題?
乜柒都擋唔到
七一就係門口撐手足
你同我講唔係為十萬?

老老實實,你同我講等住十萬開飯,我含撚投你有乜所謂
熱狗都唔當自己係本土
咁有冇本土接受委任先而家?

有的話你咪話本土飯民一擔擔
睇城市論壇聽班讀稿機過去憎泛民憎到死都支持泛民繼續入閘都知咩事啦。支共擺到明想班留守嘅做政治花瓶,招安做忠誠反對派。

要過嘅法未禁q晒班泛民反對照過,唔一定要過嘅未俾你拗吓囉。依家嘅立法會本身已經失去咗功能,你仲行入去支共不知幾開心
明明呢個唔係選舉,佢就唔撚覆我幾時選過
屌你係唔係就盲撚咗呀,黎緊依年係撚選舉

仲有呀,平均黎講泛民出席嘅最差呀,唔返工有糧出。對唔對得住份工
你望下蒙面法個JR
KWOK WING HANG AND OTHERS v ...
講咗一百次當睇唔到?
黎緊依年係選舉咩?
頂佢
係咪BOT來
仲有返工出席率最差係泛狗呀,咩叫職業道德呀,返工都唔足但出齊糧
我都真心答你,如果仲有選舉,鄺俊宇、譚文豪、許智峯呢啲會選上,但好大機會唔會再高票,泛民好多票會去哂抗爭派、本土派,人力,朱凱廸團隊,仲有下次應該要再初選過,如果唔做,本土同民主派選民會再次分裂,各投各路
你可唔可以答我黎緊依年係選舉咩?
當年本土派係講明資源留比手足
泛民呢?
當年小麗老母唔係覆補選都唔會即刻補捐人工啦
同我講唔係為錢?
捐份人工我咪信唔係為錢

大佬,依家唔係參選係接受支那招安,幾時有本土有素人份?
咁蟲泰咁同飯民一樣咁貪錢囉

不過佢好似連擋惡法都懶得講

比較眞小人
依家係叫你地大方咁承認呀,唔好用其他原因去呃人呀
委任派
Jr d 錢係撚佢自己出咩
如果淨計泛民點可能同上次民調差咁遠?!
係咪又計埋非泛民,跟住乘50:50?
兩千年儒家道德撚流傳落嚟既野

事事都講原則而忽視實際
但蟲泰出席率好過慢必以外嘅泛民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞